Кінець Росії і смерть Путіна: Мольфар передбачив, коли закінчиться війна в Україні

Вторгнення Росії в Україну закінчиться крахом держави і голодними бунтами. А самого президента Путіна чекає смерть від болісної недуги. Про це розповів Орест Стафійчук – наймолодший мольфар України. Маг вважає, що з часом Росію розтягнуть на шматки інші держави. "Росії може взагалі не бути на світовій карті", - підкреслив фахівець, передають Патріоти України.

Стафійчук зазначив, що президент РФ вдається до послуг людей з екстрасенсорними здібностями. Тринадцять майстрів магії складають пророцтва і прикривають главу держави. Але вони його не врятують від страшного кінця. На думку мольфара смерть Путіна настане в найближчі два роки від важкого онкологічного захворювання.

Маг зазначив, що на даний момент перша фаза війни в Україні підійшла до кінця, але в небезпеці зараз східна частина і зокрема такі міста як Одеса, Дніпро, Кременчук можуть опинитися під ударом. У західних областях буде більш менш безпечно. Війна може тривати ще півроку і закінчиться на початку жовтня.

Також Стафійчук вважає, що до 2030 року Україна займатиме гідне місце серед європейських країн і буде потужною державою, яка формуватиме нові політичні альянси, зокрема з Великобританією і Фінляндією.

"Всі території повернуться до складу України, Росія буде загнана в глухий кут і змушена буде визнати поразку. Повторної війни не буде. Те, що відбувається зараз, дає зрозуміти що українська нація непереможна і кожен до останнього буде відстоювати свої землі і свою батьківщину", - зазначив маг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...