"Ключова цифра - чотири": Мольфарка розповіла, коли закінчиться війна в Україні

Мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі дала прогноз, коли завершиться війна в Україні та чи зможуть українці повернути окуповані території, зокрема і Крим, передають Патріоти України.

Як розповіла Мочіовскі в ефірі Апостроф TV, війна Росії проти України стане для нашої країни переломним моментом. За її словами, з перших днів повномасштабного вторгнення мольфарці "йшла" цифра чотири.

"Мені йшло чотири терміни: чотири дні, чотири тижні, чотири місяці. В жодному разі я не хочу, щоб ця війна затягнулася на чотири роки. Тому в міру своїх можливостей будемо робити все для того, щоби цього не сталося", - зазначила учасниця секретного "батальйону 14".

Мольфарка впевнена, що в цій війні Україна не може програти, тому що українська нація дуже сильна духом. Українці зможуть повернути території, які були в її складі станом на 1991-й рік.

"Ми навіть повернемо собі те, що нам зараз не належить. Я тут говорю про Крим. Я не кажу, що ми повернемо півострів завтра або післязавтра, але ми не здамося. Ми не та нація, ми ніколи не здамося. Перемога, ви побачите, буде за нами", - резюмувала Мочіовскі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...