Кохання може дати тріщину! На три знаки Зодіаку може чекати розрив стосунків у 2022 році

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які зіткнуться з випробуваннями вже в 2022 році. І якщо в кар'єрі у них все буде добре, то ось особисте життя дасть тріщину, передають Патріоти України.

Овен

Овни настільки зациклені на собі, що часом не звертають уваги на партнера. Це загрожує тим, що ваша друга половинка захоче більше уваги і ласки, і таки знайде все це "на стороні". Тому ви ризикуєте або втратити свою кохану людину, або доведеться за неї боротися з суперником.

Козоріг

Ви завжди віддаєте перевагу роботі, а не особистому життю. Ваш партнер може відчувати себе самотнім. Через нерозуміння ваших почуттів у вас можуть виникати конфлікти. В результаті ви можете розлучитися. Подумайте, чи важливо вам зберегти ці стосунки і зробіть перший крок. Проявіть свою наполегливість і поверніть довіру своєї другої половинки.

Терези

Ваша легковажність і любов піддаватися емоціям може зіграти злий жарт у стосунках з партнером. Людям не завжди приємно спостерігати за тим, як ви з кимось фліртуєте. Вам пора вже навчитися думати розумом і дивитися в майбутнє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...