Коли найкраще одружуватись: Астрологи назвали ідеальний вік для кожного знаку зодіаку

Вірити в це чи ні, справа кожного. Адже хтось одружується ще зовсім у юному віці, а хтось вважає правильним рішенням взяти шлюб після 30 років.

Овен

До 25 років

Овни дуже нетерплячі і гніваються, якщо їм доводиться чекати хоч одну зайву хвилину. Ось чому вони миттєво приймають такі доленосні рішення і готові зв'язати себе шлюбом лише через кілька місяців після знайомства з майбутнім партнером. Однак зірки рекомендують трохи почекати і переконатися, що ваші почуття справжні.

Телець

30 років

Тельці, навпаки, дуже повільні та ґрунтовні. Крім того, вони вірять у вічне кохання і досить довго чекають ідеального партнера. Для них найкращий вік для одруження – десь близько 30 років.

Близнюки

35 років

Представники цього знаку люблять своїх партнерів, але вони люблять себе ще більше. Вони ненавидять нудьгу, і якщо їхній коханий не готовий весь час до нових пригод і розваг, їх шляхи можуть легко розійтися. Ось чому Близнюки часто виходять заміж кілька разів. Але якщо ви хочете одружитися раз і назавжди, то краще почекати, поки вам не виповниться принаймні 36.

Рак

23 – 25 років

Шлюб це щось священне для Раків, які починають думати про сім'ю з дуже раннього віку. З іншого боку, їм важко залишити батьківську хату, що дуже ускладнює їм особисте життя. Оптимальний вік для весілля представників цього знаку – 23 – 25 років.

Лев

38 – 41 рік

Якщо з Левом поводитися як з королем, вони незабаром замисляться над офіційним оформленням ваших відносин. Однак пошуки такого бездоганного партнера потребують багато часу. Ось чому найбільша ймовірність одруження для них припадає на період 38 – 41 рік.

Діва

21 – 29 років

Для Дів важливіше всього кар'єра, проте трапляється, що вони дуже швидко знаходять відповідного партнера на все життя. Якщо він чи вона готова почекати, то й ви будьте готові для них на все. Оптимальний вік для шлюбу – 21 – 24 або 27 – 29 років.

Терези

20 років

Дуже часто Терези виходять заміж, коли їм трохи за 20, після чого слідує розлучення. Тільки їхній третій шлюб з великою ймовірністю стає найвдалішим і останнім.

Скорпіон

18 – 90 років

Представники цього знака надзвичайно емоційні і тому так само легко закохуються, як легко і остигають. Тому для них характерна низка невдалих шлюбів, але справедливо буде сказати, що вони здатні будь-який з них зробити довгим і міцним.

Стрілець

35 років

Найбільше Стрільці цінують свободу, тому здебільшого одружуються після 35. Однак, ухваливши доленосне рішення, вони зроблять усе, щоб їхній шлюб виявився максимально успішним.

Козеріг

18 років

Представники цього знаку швидко укладають офіційні відносини і так само швидко стають батьками. Для них важлива думка оточуючих про свою сім'ю. Найкраще вони почуваються в оточенні рідних та близьких.

Водолій

40 років

Представники цього знака, цілком можливо, взагалі ніколи не одружаться, але це не означає, що вони будуть через це нещасні. Зважившись на весілля, Водолії починають планувати його десь після 40.

Риби

25 років

Внутрішній світ Риб надзвичайно багатий, але не всі в змозі миритися з їхніми постійними мріями наяву. Знайшовши відповідного кандидата, Рибам не варто чекати надто довго. Зірки кажуть, що їм краще завести сім'ю до того, як виповниться 27. Довіряйте своєму чуттю, і все буде чудово.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...