Коли скасують воєнний стан в Україні - астролог назвав дату

В Україні йде повномасштабна війна. Але воєнний стан можуть скасувати вже цього року. Так вважає астроексперт Володимир Бадіян, передають Патріоти України.

Разом з тим маг не виключив, що воєнний стан може бути залишений на певних територіях нашої держави надовго. За його прогнозом, воєнний стан в Україні можуть скасувати вже у 2023 році. Про це астроексперт розповів в етері програми People Life.

Бадіян не тільки назвав рік, а й уточнив дату такого рішення. Він не виключає, що воєнний стан може бути скасовано до Дня Незалежності — 24 серпня.

Водночас астролог зауважив, що воєнний стан може залишитися на якихось українських територіях, що найбільше страждають від російської агресії. «Воєнний стан скасують максимум — до кінця цього року», — сказав Бадіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...