Коли в Україні закінчиться війна і помре Путін: Асттролог назвала дати і дала прогноз, що буде з Кримом

Планети вказують на те, що в кінці березня можливі позитивні події у гороскопі України, які ознаменують перемогу над Росією. Про це Телеграфу розповіла астролог Альбіна Пономаренко, передають Патріоти України.

Згідно з її прогнозом, ввечері 16 березня закінчилося напруження і почався період, який допомагатиме в наближенні перемоги України, яка, згідно з положенням планет, може відбутися з 21 по 30 березня.

В цілому, з 17 по 30 березня, буде сильний і потужний резонанс, з кожним днем наближає нашу країну до переможної дати. За словами Пономаренко, гороскоп України складний і неоднозначний, але в ньому немає передумов до смерті держави.

Більш того, зірки пророкують нашій країні час процвітання. Це період з 2021 по 2023-й і наступні 3-4 роки. Але тут важливо не упустити пік можливості. Перемога у війні, яка почалася в 2014 році, за словами астролога, буде точно за Україною.

"Якщо не 30 березня, то наступна дуже сильна дата - 13 липня. Якщо Крим ми зараз не повернемо одним махом, то 13 липня у нас є всі шанси для цього. Віроломне вторгнення на всі території України, яке підло вчинила Росія-прокляття, що стало для нас благословенням. Якби цього з нами не сталося, то ми б просто стікали кров'ю. Ця гостра фаза обов'язково приведе нас до перемоги і до повернення всіх наших територій", - стверджує Пономаренко.

Крім того, за словами астролога, обнадійливий прогноз щодо періоду 17-30 березня резонує з гороскопом українського президента Володимира Зеленського. У цей період у них будуть благоволити зірки.

Знак Зодіаку Зеленського-Водолій. Це - незалежний і прогресивний знак. Люди, народжені під ним, ніким некеровані, а керуються тільки своїми особистими переконаннями та ідеями. Тому Водолій буде вперто буде боротися і відстоювати те, що для нього свято. При цьому астролог нагадала про інтелектуальні здібності, сильної інтуїції, винахідливості і розважливості даного знака.

За словами Пономаренка, війна Росії проти України - це війна світла і темряви, якщо дивитися на гороскопи Зеленського і Путіна.

"У Зеленського - з'єднання білого Місяця і Плутона – блага карма миротворця і улюбленця великих мас, а в гороскопі Путіна – Чорний місяць (демон-спокусник) в з'єднанні з Плутоном – карма тирана, деспота і гвалтівника народів. Він масово вбиває людей, аби хоч трішки, хоч на п'ять хвилин випробувати мить слави і любові народної... але, чим далі, тим більше втрачає свою жадану мрію", - додала астролог.

За її словами, в прогнозах на березень спостерігається сильний вплив зірок і ймовірність, що Путіна може наздогнати правосуддя.

Найнебезпечніший період для нього - з 15 по 24 березня. Російського диктатора може прибрати хтось з його найближчого оточення. На це вказує 7-й будинок в його гороскопі - будинок Близького партнера, якому людина довіряє, але разом з тим це будинок ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....