Коли закінчиться війна: Мольфар побачив, чи буде перемога України у 2024 році

Мольфар і таролог Макс Гордєєв побачив, чи закінчиться війна України проти РФ у 2024 році, передають Патріоти України.

Коли закінчиться війна в Україні – відповідь мольфара

Зробивши розклад карт Таро, мольфар сказав, що наразі не бачить закінчення війни наступного року.

– Мені дуже цікаво дивитися на деяких наших політиків та зірок, які перетворилися на Ванг і кажуть, що війна закінчиться у 2024 році. Війна закінчиться тільки тоді, коли ми всі зрозуміємо, що ми живемо у цій війні, припинимо її ігнорувати. Деякі з нас вже звикли до війни і перестали розуміти, як важливо зараз донатити, – зазначив Гордєєв в ефірі Ранку у Великому Місті.

За словами мольфара, карти показують, що війна триватиме іще щонайменше два роки.

– Але це не 100%, ви можете виправити цю ситуацію. Бо тільки нам потрібна наша країна – не політикам, не закордонним патнерам, а нам жити в цій країні. Тому давайте ми зараз активно почнемо виборювати цю перемогу, разом із нашими військовими, – закликав Макс Гордєєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 11-12 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 11 травень 2024, 5:20

Вихідні 11-12 травня можуть бути чудовим часом для відпочинку, розваг та занять, які вам подобаються. Це чудовий час для того, щоб насолодитися красою природи та зарядитися енергією на наступний тиждень. . Овен (21.03-19.04) . Цим вихідним для Овнів ...

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...