Кому із знаків загрожують проблеми: Гороскоп здоров'я на вересень від Хаяла Алекперова

Вересень обіцяє бути місяцем змін, а трьом знакам зодіаку загрожують проблеми зі здоров'ям. Викликані вони будуть як хронічними недугами, що несподівано «прокинулися», так і пережитим стресом. Відомий астролог, постійний суддя проекту «Битва екстрасенсів» (СТБ) Хаял Алекперов розповів, кому доведеться знайти у графіку час для візиту до лікаря, передають Патріоти України.

Леви у вересні повинні з усією серйозністю поставитися до «перших дзвіночків», що сигналізують про проблеми в організмі. Якщо наполегливо ігнорувати сигнали, хвороба не мине сама, а стан погіршиться.

Діву у вересні чекає період випробувань для серцево-судинної системи. Можливі перепади тиску, слабкість. Все це наслідки переживань через обстановку на роботі. Відпустивши ситуацію, стан покращиться.

Водоліям вересень принесе головний біль, причому не тільки в переносному сенсі слова. Докопуючись до можливих причин мігрені, зверніть увагу на недавні переживання. Самоїдство і зациклення на зроблених помилках теж можуть призвести до головного болю.

Джерело: СТБ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...