Кому найбільше благоволіють зорі на Різдвяні свята: Гороскоп на вихідні

7-8 січня проведіть з родиною. Згадайте найкращі сімейні моменти, обійміть тих, кого любите. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Здаватиметься, що колись було добре й більше так не буде, - говорить астрологиня. – Відганяйте погані думки. Попереду дивовижні часи. Найкраще справи підуть на світанку у неділю. Якщо хочете, щоб щось вдалося добре, заплануйте це на 8 січня. Давайте собі більше часу на роздуми, перед тим як приймати рішення. Не втрачайте терпіння через те, що вас погано зрозуміли близькі люди. Не засиджуйтеся вдома. Вибирайте активні форми відпочинку. Планувати великі покупки не слід. Частіше траплятимуться браковані речі. Відкладіть на кілька днів запис до перукарні. Не позбавляйте себе повноцінного сну. Справжнє Різдвяне диво чекає на кожного українця. Станемо на крок ближчими до нашої спільної мрії. Українське військо вкотре здивує світ сміливістю і рішучістю. Перемагатиме і долатиме ворога на усіх напрямках".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Марно шукати друзів серед нових знайомих. Вони хотітимуть нажитися. Виконуйте свої обов'язки вправно. Не ховайтеся за спинами колег. Теплі спогади принесе зустріч зі старими друзями.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Усі навколо вважатимуть вас нерішучими, а вам кортітиме всього й одразу. Неохоче прощаєтеся з грішми, тому купуватимете дешеві й неякісні речі. Не варто їхати на роботу чи навчання за кордон. Туга за батьківщиною та рідними не дасть почуватися там комфортно.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Відчуватимете тривогу, бо зникне впевненість у завтрашньому дні. Перестанете вірити у власні сили. Через це відмовитеся від запропонованих можливостей. Напруженими стануть стосунки з сусідами. Не варто нічого в них просити чи позичати.

Рак (22 червня - 22 липня)

Опинятиметеся в потрібному місці в потрібний час. Грошей побільшає. До вас прислухатимуться, ваші ідеї йтимуть у народ. Не витрачайте гроші на кухонну техніку, бо не служитиме довго. Не затягуйте з лікуванням кашлю.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не впадайте у відчай, а ловіть хвилю успіху. Чиніть мудро і здивуєтеся, як багато вдаватиметься. У магазинах уникайте консультантів, які вмовлять витратити гроші на річ, яку купувати не планували.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Переслідує відчуття, ніби стоїте на місці. Дратуватиме, що інші встигають більше за вас. Все вдасться тому, хто набереться терпіння. Що менше тем обговорюватимете з рідними, то менше сваритиметеся.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не довіряйте всьому, що почули. Зарплату виплатять вчасно, але її бракуватиме. Кохані житимуть у власному режимі. Бачитиметеся рідко, бо вони їхатимуть у справах рано вранці й повертатимуться пізно ввечері.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Регулярно зберігайте інформацію, коли працюєте за комп'ютером. Можливі збої з електропостачанням. Не розголошуйте чужі таємниці. Уникайте флірту з одруженими колегами.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

До вас прислухатимуться. У колективі та серед друзів не будьте багатослівні. Балачки можуть сприйняти за брехню. Важко впоратися із безсонням? Відкладіть смартфон за годину до сну.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Деякі події змусять змінити погляди на життя. Не варто купувати смартфони та ноутбуки. Їх часто доведеться ремонтувати. Контролюйте емоції. Це не привід сваритися з коханими. Ображатиметеся на те, що раніше не взяли б до уваги.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Намагайтеся більше віддавати, ніж брати. Долучіться до збору коштів на потреби армії. Підтримуйте друзів та знайомих, які захищають Україну на передовій. Допомагайте волонтерам.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не ігноруйте шанси, які підкидає життя. Це дозволить швидко наблизитися до мети. Надійде солідна сума. Вихідні подарують зустріч, яка стане початком особливої дружби чи романтичних стосунків.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...