Кому не можна носити срібло: ТОП-5 знаків зодіаку, у яких прикраси викличуть агресію та принесуть біду

Срібло - дорогоцінний метал, який здавна користується заслуженою популярністю при виготовленні прикрас. І це зрозуміло, адже срібло не схильне до окислення, перед ним безсила корозія, метал не підвладний часу, передають Патріоти України.

Протягом багатьох років воно не втрачає своїх майже магічних властивостей. Срібло є корисним для здоров'я та душевної рівноваги людини. Однак так позитивно впливати воно буде не на кожного. Деяким людям прикраса зі срібла, навпаки, може підкинути неприємностей. Главред розібрався, яким знакам зодіаку не можна носити срібло і чому.

Вплив срібла на знаки зодіаку

Астрологи називають срібло металом Місяця та відносять його до водної стихії. Тому даний метал бездоганно підійде Ракам і Рибам. Представники даних знаків можуть сміливо вибирати срібні прикраси і носити їх, не знімаючи.

Знакам земної стихії не можна носити срібні прикраси постійно. Тельцю, Козерогу і Діві срібні прикраси слід знімати з себе на кілька днів або не носити взагалі. Вогненним знакам зодіаку - Стрільцям, Левам і Овнам - слід в принципі відмовитися від срібла.

Кому не можна носити срібло

Овен відноситься до тих знаків зодіаку, яким не можна носити срібло. Люди, народжені під цим знаком, надзвичайно сильні та прагнуть бути лідерами у всьому. Якщо щось йде не за планом, Овни сильно переймаються. Срібні прикраси можуть залучити в життя Овнів біди, негативно позначитися на розумі й наганяти тугу.

Астрологи категорично не рекомендують Овнам навіть торкатися до срібла, адже від цього у них може погіршиться самопочуття. Крім того, вони будуть здатні зробити необдумані вчинки.

Чи можна носити срібло Левам

Леви - розумні, впевнені в собі особистості, які володіють лідерськими якостями і завжди домагаються мети. Левам краще віддати перевагу золотим, а не срібним прикрасам. Срібло робить їх уразливими і знижує статус, від чого вони стають дуже дратівливими.

Чому Скорпіонам не можна носити срібло

Скорпіон не лише розумний, але і наділений магічними здібностями. Представники цього знака зодіаку точно знають, чого хочуть і завжди готові на подвиги. Скорпіонам не можна носити срібло, тому що може виникнути дисбаланс. Цей дорогоцінний метал робить їх вразливими і приховує сильні сторони.

Чи можна носити срібло Козерогам

Срібло позбавляє Козерогів впевненості в завтрашньому дні та пригнічує силу. Коли на них срібна прикраса, представники цього знака зодіаку відчувають дискомфорт і стають розсіяними.

Крім того, срібло пригнічує в Козерогах дію Венери, а саме ця планета допомагає їм придбати якості, які залучають представників протилежної статі.

Чи можна носити срібло Терезам

Через срібло людей, народжених під цим знаком зодіаку, може мучити головнй біль. В їхньому житті настане чорна смуга і вони втратять впевненість у собі.

Крім того, прикраси зі срібла не пропускають до Терезів позитивну енергію та штовхають їх на необдумані вчинки. Також срібло блокує у Терезів процес залучення грошових коштів.

Якщо у Терезів все ж таки виникла крайня необхідність надіти срібні речі, потрібно обов'язково компенсувати їхній вплив деякою кількістю золота.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...