Кому особливо варто остерігатися чоловіків-негідників: Астрологи назвали найбільш наївних жінок за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, в яких жінок за знаком Зодіаку закохуються негідники. Незвичайний гороскоп публікує видання Mixnews, передають Патріоти України.

Рак

Ці жінки занадто довірливі через своє бажання знайти любов і сім'ю. Раки не завжди бачать різницю між турботою і контролем, і не розуміють, коли потрібно сказати "ні". З негідниками розлучаються неохоче, сподіваючись, що відносини ще можна врятувати.

Діва

Негідники вміло маніпулюють цими жінками. За словами астрологів, Діви можуть довго аналізувати перспективу відносин з чоловіком, і якщо він виявиться поганим хлопцем, то жінки спершу звикають, а потім страждають за ними.

Козеріг

Жінка-Козеріг не відразу може розкусити справжнього негідника, який переховується за маскою дбайливого чоловіка. Ці жінки звикли до "рівних" відносин, але з гучними скандалами. Козероги не відразу розуміють, що їм не щастить з чоловіками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...