Кому початок Нового року обіцяє прибутки і перемоги: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2 січня

2 січня погано вдаватимуться експромти. Творчі та ініціативні натури переживатимуть кризовий період. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Мало які справи вдасться завершити без ускладнень, – говорить астрологиня. – Тверезий розрахунок і неспішність у прийнятті рішень будуть найкращими помічниками. Не час мріяти. Планування майбутніх проєктів зайде в глухий кут. Займіться поточними справами. Краще синиця в руках. Особливої уваги потребуватимуть фінансові справи. Безконтрольні витрати можуть помітно похитнути ваш бюджет. Відкладіть похід по крамницях. Зачекайте з початком романтичних стосунків. Це день невдалих побачень і перемовин. Пильнуйте під час занять спортом. Почастішають травмування. Для Тельців і Козерогів рік розпочнеться із надприбутків. У Терезів і Скорпіонів перший тиждень 2023 року буде багатим на перемоги та особливі зустрічі".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Переслідуватимуть колишні партнери. Розмова з ними закінчиться сваркою. Пасивне куріння і задуха спричинятимуть напади головного болю. Добре провітрюйте оселю чи кабінет. Остерігайтеся отруєння чадним газом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У понеділок з'явиться бажання опустити руки. Не втрачайте оптимізму. Переступіть через неприємності і рухайтеся далі. Вже у середу справи покращаться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить хвилюватися через непорозуміння з дітьми та друзями. Опануйте себе. Не драматизуйте. Вихід знайдете несподівано. Зачекайте з придбанням телевізорів та кухонної техніки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не купуйте і не виставляйте на продаж нерухомість. Збитків завдаватиме зіпсована техніка. Вчасно віддайте її у ремонт. Нові знайомі розчарують. Їхня поведінка здасться неадекватною. Це не привід повертатися до колишніх партнерів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Найбільше перейматиметеся фінансовими проблемами. У середу з'ясується, що хвилювання були зайвими. Гроші надходитимуть вчасно. Частину заробленого пожертвуйте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо плануєте поповнити гардероб, віддайте перевагу світлим тонам. Оминайте заздрісних людей. Не хваліться своєю історією успіху. Накличете на себе біду і наживете ворогів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не замикайтеся у чотирьох стінах. Це час для подорожей, зустрічей та обміну досвідом. Легко адаптовуватиметеся до зміни погодних умов. Будьте милосердними. Вам віддячать сторицею.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На роботі заговорять про підвищення зарплатні. Не спішіть планувати покупки. Обіцятимуть одне, а платитимуть, як і раніше. Зачекайте з продажем авто, гаража та дачі. Перенесіть візит до стоматолога.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Пошкодує той, хто шукатиме пару через сайти знайомств. Розчаруєтеся у виборі на першому побаченні. Ламкими будуть кістки, крихкими – зуби та нігті. Вживайте продукти з високим вмістом кальцію: сири, кунжут, мигдаль.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Час здійснити заповітні мрії. Вам усе буде під силу. Не вдавайтеся до іронічних висловлювань на адресу близьких. Просити вибачення доведеться довго.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Почата в цей час справа матиме успіх. Таланитиме в торгівлі та навчанні. Купуйте одяг і взуття. Але спочатку звільніть шафу від зайвого. Вдасться кинути шкідливу звичку. Відмовтеся від цукру.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Стаєте впертими та непослідовними. Вас не впізнаватимуть навіть кохані. Успіхи чекають на тих, хто ризикне і змінить рід діяльності. Спробуйте зробити те, про що давно мрієте.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...