Кому пощастить у перші вихідні другого місяця весни: Гороскоп на 1-2 квітня

1-2 квітня не переймайтеся з приводу дрібних непорозумінь. Вони не зіпсують ваших вихідних, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Цими днями таланитиме доброзичливим й оптимістично налаштованим, - говорить астрологиня. – Краще вдаватимуться активні форми відпочинку. Не засиджуйтеся вдома. Тіло потребуватиме руху. Завітайте в гості до друзів. Сходіть на концерт чи виставку. Займайтеся спортом. Навіть ділові питання краще вирішуватимуться за банкетним столом чи в тренажерній залі. Важливі зустрічі краще провести в суботу. Неділя не годиться для укладання як ділових, так і особистих домовленостей. Для першого побачення також краще підійде субота. У неділю займіться плануванням свого життя на найближчі тижні. Перші вихідні місяця збагатять Овнів і Терезів, ощасливлять – Тельців і Водоліїв. Отримаєте запрошення на побачення від людини, у яку закохані до безтями. Ваші заробітки зростають. Квітень буде багатим на приємні сюрпризи".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не просіть у начальства підвищення зарплати. Вас завалять роботою. Подавати резюме на керівні посади теж зарано. Підлеглі намагатимуться маніпулювати. Відкладіть придбання авто. Квітень - місяць нових можливостей. Ораторські здібності допоможуть досягти більшого. Самотні мають шанс знайти пару.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не можна сліпо ризикувати грошима. Обходьте казино та ігрові автомати. Збитки спровокує власна недалекоглядність. Зачиняйте вікна і двері, аби не впустити у дім злодія. Навчіться вести діалог з людьми, які з вами не погоджуються. Зумійте почути опонента.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зміна образу не буде вдала. Не варто йти до перукаря чи підбирати собі новий одяг. Ходіть на побачення. Це підніме настрій. Знайомитиметесь багато, але у тривалі стосунки це не переросте. Подружжя, які довго не могли завагітніти, стануть батьками.

Рак (22 червня – 22 липня)

Робитимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите в собі нові здібності. У вашому оточенні дехто віддалиться, а хтось із друзів стане ближчим. Подякуйте долі за такі зміни. Відчуєте підтримку, якої так довго шукали.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не розслабляйтеся на початку місяця, бо згаєте шанс розбагатіти. Менше розповідайте про свої успіхи. Не позичайте гроші, бо втратите друга. Вигідні пропозиції надійдуть у суботу. Готуйтеся змінити роботу або суміщати кілька посад. Обмежте перельоти. Краще їздити автобусом або потягом.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ці вихідні дадуть все, крім упевненості в завтрашньому дні. Будьте оптимістом. Зміните роботу й місце проживання. Не поспішайте купувати нерухомість. Це дні випробування для шлюбу. Не дозволяйте родичам втручатися у ваші стосунки. Остерігайтеся пандемії. Зробіть вакцину від короновірусу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Нагадають про себе друзі, про яких не чули роками. Запросіть їх у гості. Ставтеся до коханих із повагою. Дружба й готовність іти на компроміс допоможуть зберегти шлюб. Не перевтомлюйтеся. Ці вихідні можна провести біля телевізора. Піднімуть настрій сімейна комедія чи мультфільм.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Більшість часу проведете на роботі. Не шкодуйте. Бо заробітки зростуть і ви встигнете більше за колег. Вдалими будуть мандрівки, пов'язані з навчанням. Розширюйте світогляд, вивчайте іншу мову і культуру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почніть розрізняти дійсне від намріяного. Не приписуйте партнерам непритаманні їм риси характеру і поведінки. Тоді буде менше розчарування. Будьте самокритичними. Перегляньте свій бюджет. Зараз не час витрачати гроші на ремонт чи переїзд.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не визнаватимете своїх помилок. Причини негараздів шукатимете у підлеглих та знайомих. Не літайте у хмарах. Спустіться на землю. Час брати на себе відповідальність за роботу команди. Не нав'язуйте коханим свої погляди на життя. Уважно вислухайте їхні бажання і думки.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдалий час для початку занять у спортзалі. Але не допускайте надмірних навантажень. Спровокуєте травми суглобів. Якщо хочете швидко привести фігуру у форму, заняття краще проводити під наглядом тренера.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Достатньо грошей буде у ваших кишенях. Якщо власних заробітків забракне, то сімейний бюджет щедро поповнять партнери. Вам повернуть старий борг. Є шанс знайти річ, яку вважали втраченою. Розпочніть прибирання у домі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...