Кому що: Астролог попереджає про ризик великих втрат для одних і мегауспішний день для інших. Гороскоп на 24 березня

Ця п'ятниця обіцяє бути більш вдалою для дівчат і жінок

24 березня на багатьох чекає доленосна зустріч. Довіряйте серцю та інтуїції, радить астрологиня Олена Максимова.

"Ця п'ятниця буде більш вдалою для дівчат і жінок, - говорить астрологиня. - Подбайте про свою зовнішність. Відвідайте перукарню чи косметолога. Сплануйте похід по крамницях. Придбані цього дня речі личитимуть вам. Вдалими будуть і нові інтер'єрні рішення. Очі жадатимуть краси. Навчіться помічати красиве в буденному. Милуйтеся природою. Люди творчих професій відчуватимуть приплив натхнення. Вдалою буде ця доба й для винахідників. Не стримуйте польоту своєї фантазії. Господині створюватимуть нові кулінарні шедеври. Не варто купувати авто чи інші транспортні засоби. Вони не служитимуть довго й потребуватимуть постійного ремонту. Одруженим слід уникати любовних трикутників. Самотні мають шанс зустріти свою пару. Мегауспішним цей день буде для Тельців та Скорпіонів. Високі заробітки чекають на Риб та Стрільців".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Візьміться за роботу, яка обіцяє високі заробітки. Вдасться отримати хорошу винагороду. У вас закохуватимуться. Не відштовхуйте залицяльників. Знайомство переросте у міцні стосунки, якщо цього захочете ви.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Щоб більше заробити, доведеться взяти понаднормові обов'язки на роботі або знайти додатковий підробіток. Відмовтеся від кредиток. Гасити борги буде важко. Робіть компліменти друзям і коханим. Їх це надихатиме.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зустрічатимуться потрібні люди у потрібний час. Вони підкажуть, як позбутися проблем і почати усе з нуля. Губитимуться сережки та обручки. Нові знайомі не виправдають ваших очікувань. Зачекайте з початком інтимних стосунків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Заробітки надходитимуть частинами. Не час планувати грандіозних покупок та ігнорувати пропозиції підзаробити. Вислуховуйте коханих. Інакше проґавите важливі зміни в їхньому житті.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Дратуватиме неорганізованість колег. Через них доведеться працювати у вихідні. Носіть з собою обмежену кількість грошей. Є ризик спустити усе зароблене.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це час кардинальних змін. Багатьом світить переїзд і зміна місця роботи. Поради друзів не покращать атмосфери у вашій сім'ї. Ігноруйте намовляння, аби зберегти шлюб. Відпускайте тих, хто іде від вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки зведуть з розуму кого завгодно – любовний гороскоп на квітень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День буде багатим на цікаві пропозиції і події. Кохані надихатимуть оптимізмом. Усе навколо працюватиме вам на руки. Збільшується заробіток. Розслабитися допоможе масаж.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Залишайтеся мудрими. Не втрачайте голову через чужі намовляння. Багато цікавих відкриттів зробите до обіду. Читайте, збирайте інформацію, яка вас цікавить, аналізуйте. Добре відчуватимете, куди рухатися і чого краще уникнути.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Купуйте побутову і комп'ютерну техніку, велосипеди та велотренажери. Це період корисних придбань. Можна вкладати кошти у нерухомість та авто. Дотримуйтеся посту. Розвантажувальні дні покращать самопочуття.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Триває щасливий період. Не відчуватимете землі під ногами. Легко знаходитимете вихід із фінансових проблем. Гроші ітимуть до рук. Будьте наполегливі у стосунках з коханими. Демонструйте свої почуття і взаємність не заставить себе чекати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Захочеться побути за межами офісу. Віддалена робота піде на користь. Варто вкладати кошти у командні проєкти. Виручка приємно здивує. Пожертвуйте частину заробленого на доброчинність. У стосунках із коханими вдасться розпалити почуття, які охололи.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не беріть на себе зайвих обов'язків. Забракне сили виконати все своєчасно. Повернуть борги, на які давно чекаєте. Знервовано почуватимуться кохані. Допоможіть їм знизити внутрішнє напруження. Помітите зниження гостроти зору. Це тимчасово. Підбирати лінзи чи окуляри не варто.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...