Кому "світять" гроші і повернення колишніх коханих, а кому знадобляться терпіння та вміння пристосовуватися до нових умов: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 29 грудня

29 грудня розпочинається період ретроградного Меркурія. Найближчі три тижні є невдалим часом для ведення перемовин і укладання угод. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей період триватиме до 19 січня, - говорить астрологиня. – Важко буде досягти домовленості з будь-яких питань. Виникатимуть проблеми у сфері торгівлі. Ускладнюється ситуація з транспортом та системою зв'язку. Не варто планувати великих покупок. Відкладіть придбання комп'ютера або мобільного. Пильнуйте під час оформлення цінних паперів. Частіше траплятимуться помилки в документах. Невдалий час для звернення до суду. Займіться роботою над помилками. Переробіть те, що було невдало зроблено раніше. Овнам і Скорпіонам вдасться закликати у своє життя гроші. Тельці і Козероги зуміють повернути колишніх коханих".

Овен (21 березня - 20 квітня)

День буде багатим на приємні несподіванки. Навіть погана погода не здатна зіпсувати настрій. Тривоги відступлять, коли визначитеся з бажаннями. Проводьте більше часу у сімейному колі. Випадкова зустріч стане початком бурхливого роману.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Зможете домовитися будь з ким. Але не з найближчим оточенням. Переслідуватиме бажання скоріше переступити поріг дому і з головою поринути в роботу. Не купуйте секонд-хенду. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Даремно витратите гроші.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тримайтеся осторонь від людей, які намагаються зіпсувати вам життя. Подбайте про затишок у домі. Не женіться за надприбутками. Розмір додаткового заробітку буде малим. Уникайте випадкових статевих контактів. Захищайте себе від небажаної вагітності.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гостро відчуватимете самотність. Знайдіть розвагу. Активно листуйтеся з приємними знайомими. Шкіра буде сухою. Користуйтеся зволожувальними кремами, пийте більше води.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досить економити. Порадуйте себе і рідних обновками. Великі витрати розділіть із близькими. Не навантажуйте коханих своїми проблемами. Цінуйте їхній особистий простір.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Рівень заробітків розчарує. Доведеться відкласти похід по магазинах. Людина, у яку ви закохані, не відповість взаємністю. Не марнуйте на це часу.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Знадобляться терпіння та вміння пристосовуватися до нових умов. Оновіть коло спілкування, бо давні друзі завдають чимало клопоту. Побалуйте себе смачненьким. Зайві калорії не вплинуть на зовнішність.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Говоритимете з коханими різними мовами. Не час планувати весілля. Навіть цивільні шлюби швидко розпадуться. Відкладіть переїзд до партнера на наступний рік. Стережіться травм голови. Турбуватиме мігрень.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зарплату затримуватимуть. Обов'язків побільшає. Це спонукатиме шукати нове місце роботи. Та погоджуватися на іншу посаду поки не слід. Зачекайте з плануванням поповнення в сім'ї. Легко вдасться позбутися шкідливих звичок.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Колеги спробують використати вас у власних цілях. Досить догоджати їм. Не забувайте про свої інтереси. Захисту й підтримки потребуватимуть діти. Зверніть увагу на їхні успіхи у школі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Скрутний період позаду. Гроші йтимуть до ваших рук. Кохані й діти ревнуватимуть вас до роботи. Досить заздрити конкурентам. Працюйте ще наполегливіше. Отримаєте усе, чого забажаєте.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко знайдете людей, готових підтримати вас фінансово. Але переговори про інвестиції проводьте після Нового року. Нагадайте боржникам, що настав час повертати позику.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...