Кому та які подарунки готує доба перед весняним рівноденням, а кому не варто приймати доленосних рішень: Гороскоп на 20 березня

20 березня – доба напередодні весняного рівнодення. Цей день не підходить для початку чогось нового, чим би воно не було. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок сприяє звільненню від шкідливих звичок, - говорить астрологиня. – Особливо легко кинути пити та палити буде Тельцям та Дівам. Це останній день перед молодиком. Важко буде налаштувати себе на роботу. Бракуватиме сил та енергії. Найбільш відповідальні зустрічі й поїздки краще перенести на середину тижня. Скорпіонам та Терезам не варто приймати доленосних рішень. Особливі подарунки ця доба готує для Левів і Риб, Козерогів і Стрільців. Настав час підбивати підсумки й наводити лад у справах. Займіться прибиранням. Помийте вікна. Впустіть більше світла у дім. Можна запланувати похід до стоматолога. Перевіряйте кінцевий термін реалізації продуктів. Стережіться харчових отруєнь".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Літні родичі заставлять хвилюватися. Не залишайте їх надовго на самоті. Присвятіть більше часу спілкуванню з дітьми. Робіть разом уроки, подивиться сімейне кіно.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кохані спробують знов розпалити у вашому серці пристрасть. Підіть їм назустріч. Забудьте колишні образи. Не прирікайте себе на самотність. Уникайте статевих контактів з випадковими партнерами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У вихідні не вдалося як слід відпочити? Розвантажте понеділок від важких зустрічей та переговорів. Добрий час для початку занять з плавання. Особливо якщо шукаєте спосіб боротьби із зайвою вагою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші самі йтимуть до ваших рук. Не бійтеся щось втратити. Те, що вам не треба, саме відійде. Розпочинайте ремонт. Вдалий час, аби змінювати проводку і купувати світильники.

Лев (23 липня – 23 серпня)

День принесе удачу. Ваш позитивний настрій дратуватиме оточуючих. Через проблеми на роботі доведеться змінити свої плани. Не варто впиратися. Погодьтеся на пропозицію, яку отримаєте, і не пошкодуєте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Говоріть більше добрих слів на адресу дорогих вам людей. Телефонуйте їм частіше. З початком інтимних стосунків варто зачекати. Розчаруєтеся у партнерові. Видалення вугрів доручіть косметологу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату із найменшими втратами. Діліться досвідом з дітьми. Прийде нове кохання. Прийміть запрошення на побачення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Можна купувати смартфони. Вони служитимуть довго. Поводьтеся обережно з вогнем, окропом та киплячою олією на кухні. Є небезпека отримати опіки. Не варто починати нового курсу лікування. Він принесе більше шкоди, ніж користі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Відкладіть справи, які можуть зачекати. Більше часу присвятіть родині. Неприємності відступлять. Люди об'єднаються заради певної цілі. Не слід купувати вживаний одяг і змінювати косметику. Спровокуєте алергію.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У ваше життя повернеться романтика. Запрошуйте на побачення, освідчуйтеся. Надходження грошей чекайте увечері. Відмовтеся від послуг косметолога. Ризикуєте нашкодити своїй зовнішності.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Захочеться пожити у своє задоволення. Усі справи відійдуть на другий план. Вдалий час, аби завести домашнього улюбленця. Не проганяйте цуценя чи кошеня, яке з'явиться на вашому порозі. Тварина стане розрадою, відводитиме від вас клопоти і неприємності.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будете сентиментальними. Співчуватимете усім навколо. Гроші надходитимуть вчасно. Суттєво покращите фінансове становище. Надокучатиме біль у спині. Відвідайте мануального терапевта.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це стосується не тільки Харківщини": Екстрасенс попередив про ймовірні обстріли України

четвер, 28 березень 2024, 17:59

Таролог, чорний маг та екстрасенс Віктор Литовський вважає, що окупанти і далі обстрілюватимуть Україну. Водночас він пророкує потрясіння і у державі-агресорці. Про це він сказав на ютуб-каналі "Передбачення", передають Патріоти України. "Ворог нама...

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...