Кому та що подарує останній день весни: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 31 травня

31 травня, останній день весни, буде спекотним у всіх значеннях цього слова. Забракне часу, щоб переробити усю роботу. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не беріть на себе додаткових обов'язків, - говорить астрологиня. – Можете просто не впоратися з ними. Відкладіть на кінець тижня все, що може зачекати. Звертатися до суду чи інших інстанцій не час. Справа не буде належним чином розглянута. Не слід експериментувати з новими дієтами чи косметикою. Стережіться порізів. Вони супроводжуватимуться великою втратою крові. Пильнуйте за дітьми та літніми родичами. Гроші цього дня прийдуть у кишені Скорпіонів і Тельців. Нерухомість можуть обирати Стрільці та Раки. Неймовірний успіх супроводжуватиме Левів і Козорогів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Щось постійно відволікатиме від роботи. Бракуватиме часу, аби переробити усі заплановані справи. Добре почуватимуться ті, хто мають альтернативні джерела заробітків. Пильнуйте за своїми речами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Двері вашого дому не зачинятимуться. Важко буде усім догодити і залишитися гостинним. Друзі та родичі жадатимуть ваших порад. Зачекайте із пошуком пари. Однодумців знайти легко, коханих - поки що ні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це час випробувань у сімейному житті. Побачите справжні риси характеру коханих. Якщо готові з цим миритися, стосунки почнуть розвиватися з новою силою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зараз не час хвалитися своїми досягненнями чи критикувати інших. У фінансових питаннях щаститиме. Залишайтеся далекоглядними. Підписання договорів перенесіть на наступний тиждень. Не наражайте на небезпеку власний бізнес.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Бажання заробити більше, штовхатиме людей на божевільні вчинки. Пам'ятайте, можна втратити більше, ніж отримати. Ігноруйте критику. Не намагайтеся комусь щось довести.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День доведеться розпочинати зі сходом сонця і закінчувати далеко за північ. Справ буде чимало. Частину заробленого заощадьте. Купувати телефони та смартфони краще після обіду.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З'явиться відчуття, що пропустили щось найважливіше. Це позбавить упевненості в собі. Внутрішня паніка підштовхне до помилок. На значний прибуток розраховувати марно, але кінець тижня порадує заробітком.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Життя навколо вас кипить. Це надихатиме, але втомлюватиме. Увечері захочеться побути наодинці. Перегляньте улюблений фільм, прочитайте книгу. Не втручайтеся в особисте життя друзів. Не роздавайте порад, якщо вас про це не просять.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вчасно з'являтимуться люди, готові вас підтримати. Цінуйте усіх, хто поруч. Не втрачайте можливість додаткового заробітку. Гроші не триматимуться кишені. Багато витратите на подарунки.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Щоб встигнути більше, прокидатиметеся раніше. Справи ітимуть важче, ніж зазвичай. Це не означає, що варто спинитися на досягнутому. Ви не готові поступатися.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Залишитеся задоволені усім, що маєте. До ваших думок прислухатимуться. Це дозволить вам активніше просувати справи на роботі. Обіцяні кошти надійдуть вчасно. Не допускайте необдуманих витрат. Заощадження допоможуть восени здійснити вигідну покупку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сприймайте як дарунок долі усе, що відбувається з вами. По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається. Не засмучуйтеся, якщо вам не запропонували посаду, на яку розраховували.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...