Кому треба бути на сторожі: Названо три знаки Зодіаку, які будуть схильні до зрад у 2022 році

У 2022 році на кожну людину чекають свої випробування, у тому числі і у відносинах. Комусь зірки пророкують щасливе заміжжя, а когось чекає розлучення. Деяких знаків Зодіаку очікують спокуси в коханні, тому потрібно знати, про кого йде мова, зазначають Патріоти України.

Зокрема, астрологи попереджають, що якщо ваша друга половинка є Близнюками, Раком чи Скорпіоном, то будьте напоготові до "сюрпризів".

Близнюки

Близнюки завжди женуться за новими відчуттями, і в 2022 шанси піддатися спокусі будуть великими, як ніколи. Самотні представники цього знака Зодіаку зможуть знайти своє кохання, а ось у заміжніх Близнюків цілком реальна спокуса зав'язати роман на стороні, навіть якщо в їхніх поточних стосунках панує любов і розуміння. Пристрасть може закрутити голову Близнюків і вони підуть на кардинальний крок.

Рак

Раки почнуть замислюватися над тим, чи так їхні стосунки складаються, як вони самі того хочуть. І якщо Рак скривджений на свого партнера, тому що він не виконує всіх його бажань, тоді представник цього знаку Зодіаку може піти на непередбачуваний крок. Це буде не щось серйозне, а просто скороминущий флірт. Однак, не виключено, що він не переросте у щось більше.

Скорпіон

Скорпіони постійно шукають чогось кращого, і одна несподівана зустріч може перевернути все їхнє життя. Представники цього знаку Зодіаку у 2022 році можуть проміняти багаторічні сімейні стосунки на швидкоплинну інтрижку. Після цього мине якийсь час і Скорпіон захоче повернути все назад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...