Кому у День закоханих особливо поталанить у коханні: Гороскоп на 14 лютого

14 лютого жінки будуть чутливими. Чоловікам варто використати це, аби полонити серце коханої. Про це каже астрологиня Олена Максимова.

"Ситуація на небі цілком відповідає романтичному настрою Дня святого Валентина, - говорить астрологиня. – Будьте щедрими на вигадки, компліменти, сюрпризи. Це вдалий час для освідчень і побачень. Час розвіртуалізуватися і зустрітися з тими, кого вже багато місяців знаєте у соцмережах. Це будуть незабутні зустрічі. Свою половинку цього дня зустрінуть Раки, Діви, Близнюки та Скорпіони. Гарний день для освідчення й лицарських вчинків. Творчі натури переживатимуть сплеск натхнення. Народжуватимуться справжні шедеври мистецтва. За бажання можна розпочати новий курс навчання. Добре працюватиме голова. Намагайтеся не переїдати цього дня. Уповільнюється обмін речовин. Можна наїсти собі зайвих кілограмів".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Утримайтеся від суперечок з керівництвом. Постраждає ваш гаманець. Грошові перекази надходитимуть із затримкою. Зачекайте із переїздом та підписанням угоди про оренду нового житла.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Отримаєте пропозицію про підвищення заробітку. Свою пару можете відшукати на сайті знайомств. Стримуйте власну цікавість. Не втручайтеся в особисте життя родичів і друзів. Клопотів завдаватимуть сусіди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час змінювати місце роботи і посаду. Є шанс добре покращити заробіток. Потіште себе подарунками. Не спішіть розривати стосунки з тими, хто досі вам не байдужий. Романтична вечеря переросте у пристрасну ніч.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кохані запросять до кінотеатру. Насолодіться разом романтичною комедією. Не забувайте про обідню перерву на роботі. Вийдіть на прогулянку. Поспостерігайте за зимовими птахами, вдихніть прохолодного повітря, насолодіться снігопадом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Підвищиться дратівливість, багатьох турбуватиме високий тиск. Переговори і підписання важливих документів перенесіть на середу. Інтуїція не підведе. Марно діяти всупереч їй. Легко буде позбавитися шкідливих звичок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Складним видасться ранок. Важко буде стримувати емоції. Дратуватиме усе навколо. Нова закоханість розчарує. Люди не зважатимуть на чужі почуття. Принижуватимуть слабких і беззахисних. Готуйтеся відстоювати справедливість.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Цінуйте тих, хто підтримував протягом минулого року. Ці люди відіграють особливу роль у вашому житті: будуть хорошими наставниками і вірними друзями.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Через завантаження на роботі забудете привітати коханих зі святом. Купіть квіти, перегляньте разом улюблену романтичну комедію, покатайтеся на ковзанах. Зізнавайтеся у коханні, але весілля перенесіть на осінь. Зачекайте із видаленням татуювання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не виставляйте власну нерухомість у продаж. Дочекайтеся, доки ціни стабілізуються. Думки про майбутнє стосунків викликатимуть тривогу. Не приховуйте свого занепокоєння. Поговоріть з коханими про це відверто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Не допускайте до бюджету людей з поганою репутацією. Нахлинуть спогади про колишні стосунки. Ні про що не шкодуйте. Дякуйте долі, що відвела від вас людину, яка тягнула на дно.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші надійдуть після обіду. Отримаєте премію. Цього вистачатиме на всі забаганки. Тільки вдалих покупок не буде. Тому обирати взуття та одяг не слід. Кохані наполягатимуть на своєму. Поступіться і виграєте з цього.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ви будете чудовими психологами і легко вестимете переговори. Не опускайте можливість заробити на цьому. Грошей у кишені побільшає. Зможете дозволити собі усе, чого бажаєте.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...