Кому зорі можуть підкинути особливий шанс: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 9 лютого

9 лютого все, що задумаєте, вдаватиметься. День буде щедрим на здійснення усіх задумів. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сподіватися на чужі обіцянки не слід, - говорить астрологиня. – Несподіванки заважатимуть дотримуватися слова. Постійно доведеться вносити корективи у плани. Допоможе уміння швидко підлаштовуватися під обставини. Не сперечайтеся зі старшими чи з керівництвом. Надмірна наполегливість шкодитиме. Більш вдало складатимуться справи по обіді. Шукати нову роботу не час. Є ризики помилитися з вибором. Емоційно непростий день для підлітків. Підтримайте своїх знайомих тінейджерів. Запропонуйте допомогу. Вислухайте їх. Особливий шанс життя підкине Тельцям, Ракам, Стрільцям і Рибам. Не опускайте можливості познайомитися з цікавими людьми. Вони підкинуть кілька слушних зауважень та ідей. Зацікавитеся новою сферою діяльності, завдяки чому незабаром покращите своє фінансове становище".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добиватиметеся того, що хотіли. Вдалий час, аби знайомити коханих зі своєю ріднею. Кінець тижня порадує покупками. Варто купувати телевізори, пилососи і бойлери. Непокоїтиме головний біль. Раніше лягайте спати.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У життя повертається романтика. Для багатьох одружених пар розпочнеться черговий медовий місяць. Частину ідей доведеться відкласти. Не запускайте їх у роботу зараз. Витратите багато часу, але бажаного результату не буде.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

До п'ятниці утримайтеся від грошових переказів. Більшість починань зазнають невдач. Не варто щось докорінно змінювати, якщо не хочете назавжди зав'язати зі справами, які приносять задоволення. Зміни носитимуть руйнівний характер.

Рак (22 червня – 22 липня)

Робитимете вдалі фінансові кроки, хоча грошей часто бракуватиме. Вони надходитимуть із затримкою. Доля відвертатиме від невдалих зустрічей та побачень. Підвищується ламкість нігтів і кісток. Пийте вітаміни. Не слід планувати походи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стосункам з коханими зашкодить ваша самовпевненість. Дослухайтеся до їхніх прохань. Не забувайте порадувати подарунками і теплими повідомленнями. Відвідайте стоматолога і перукаря. Їхньою роботою будете задоволені.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Від четверга справи налагодяться. Не поспішайте. Візьміть паузу, якщо сил бракує. Не допускайте фінансових ризиків, аби не розоритися. Нетерпимість коханих дратуватиме. Будьте милосердними. Не варто згадувати про всі їхні провини.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз не час розсилати резюме і демонструвати результати своєї роботи. Відволікайтеся від сумних думок. У стані відчаю можете наробити дурниць. Не позичайте грошей. Женіть від себе паніку. Незабаром усе налагодиться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День сприяє фінансовому злету. Багато чого вдаватиметься. У сімейному житті відбудуться зміни, які вас порадують. Помиритеся і зблизитеся з коханими. Самотнім варто іти на побачення. Поруч будуть люди, гідні вашої уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Час подбати про оновлення офісу чи зміну місця роботи. Втілювати фінансові плани у життя краще після обіду. Докладіть зусиль, щоб підтримати коханих. Їм зараз не до романтики.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані будуть впертими. Не поспішайте критикувати. Дайте їм час обдумати свою поведінку. Підвищується ризик підхопити грибкову інфекцію. Не ходіть босоніж у басейні чи сауні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Цікавтеся життя коханих. Не забувайте про літніх родичів. Сумувати не буде коли. Ви ходитимете у гості і шукатимете пригод. Не спішіть витрачати гроші. Робіть мінімум покупок.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дуже плідний і творчий день. Можете завагітніти чи розпочати новий проект. Саме час творчо самореалізуватися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...