Кому зорі обіцяють багато грошей та пригод: Гороскоп на 18-19 лютого

18-19 лютого життя підкине чудовий шанс для тих, хто хоче змін. Це вдалі вихідні для пошуку роботи і першого побачення, розповідоє астрологиня Олена Максимова.

"Не варто прагнути виконати за вихідні роботу цілого тижня, - говорить астрологиня. - Дозвольте собі довше поніжитися в ліжку. Вибирайте інтелектуальні види відпочинку. Задовольніть свою цікавість. Читайте, досліджуйте, дивіться пізнавальне відео. Сходіть у гості до друзів. Далеко від дому відправлятися не слід. Дорога втомлюватиме вас. Задоволення від подорожі не буде. Дітям також бракуватиме сил на виконання обов'язкових завдань. Тож батькам не слід бути надто суворими. Часом можна трохи полінуватися. Особливими ці вихідні стануть для Овнів, Левів і Козерогів. Життя підкине багато грошей та пригод. Не зупиняйтеся напівдорозі. Відкривайте перед собою нові горизонти. Ускладнюється епідемічна ситуація. Провітрюйте частіше свою оселю. Уникайте перебування серед натовпу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не ігноруйте зустрічі однокласників. Це навіє цікаві спогади. Згадаєте про перше кохання. Випадкове побачення стане початком нового роману.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Досить мірятися з коханими, хто заробляє більше. Працюйте пліч-о-пліч, аби зібрати кошти на сімейне авто. Відмовтеся від свинини та яловичини. Налягайте на рибу та морепродукти.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Забудете, що таке економія. Зможете дозволити собі більше, ніж зазвичай. Вдалим буде візит до перукаря. Зачіска пасуватиме, зробить вас молодшими та привабливішими.

Рак (22 червня – 22 липня)

У ці вихідні легко буде завагітніти. Не допускайте випадкових статевих контактів. Не варто переривати вагітності. Народжуватимуться обдаровані діти.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Грошей у кишені стає більше. У суботу вигідно придбаєте нові шини для авто. У неділю щаститиме на знижки у магазині косметики.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не плекайте марних сподівань щодо людей, яких зустрінете цього дня. Це будуть нахабні і зверхні натури. Після першого побачення захочете видалити їхній номер.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Передостанні вихідні лютого будуть тривожними, але не безнадійними. Першим в усьому буде той, хто нікуди не поспішатиме. Вдалою буде розумова праця. Гарно працюватиме пам'ять. Вчителі будуть винахідливими та креативними під час подачі матеріалу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам належить першість в усьому. Доки інші сумніваються, ви робите усе, як треба. Випередите конкурентів і здобудете славу справжнього професіонала. Не зупиняйтеся на досягнутому. У неділю не забувайте про відпочинок. Запросіть у гості друзів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не поспішайте розповідати коханим про помилки минулого. Це не найкращий час для відвертих розмов. Кохані згодом можуть використати ці одкровення проти вас.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Мало що вдаватиметься з першого разу, та це не привід опускати руки. Ваші лідерські якості стануть у нагоді саме у ці вихідні. Не відмовляйтеся від пропозицій знайти додаткове місце працевлаштування. Звільнятися з роботи не варто.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Годі зловживати довірою коханих, інакше втратите їх назавжди. Утримайтеся від послуг служб доставки. Ваше майно можуть пошкодити або загубити. У неділю настрій піднімуть прогулянки у парку. Влаштуйте фотополювання за птахами.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Вихідні будуть багатими на приємні несподіванки, якщо перестанете шукати зиск у всьому. Навіть погода не здатна зіпсувати вам настрій. Визначтеся з бажаннями. Якщо хочете щось покращити у житті, саме час змінювати роботу чи місце проживання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...