Кому зорі обіцяють несподівані та приємні зміни: Гороскоп на 4-5 березня

4-5 березня грошей у гаманці побільшає. Добре заробити вдасться тим, хто намагається збути вживану техніку. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Від покупців не буде відбою, - говорить астрологиня. - До будь-якої роботи ставтеся відповідально. Ці вихідні не пробачатимуть халатності. Хотітиметься швидкого результату, але мало що вдаватимуться одразу. Не відволікайтеся на проблеми інших. Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів і відкриття банківських рахунків. Це дні матеріальних втрат. Стоматолога та офтальмолога відвідайте наступного тижня. Життя Тельців, Терезів і Риб несподівано перетвориться на казку".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Коханих засмучуватиме ваша нерішучість. Залежатимете від думки батьків, рідко погоджуватиметеся з чоловіками і дружинами. Бережіть поперек. Не варто пересувати меблі в оселі. Краще проведіть цей час з дітьми. Допоможіть їм із навчанням.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Грошей у гаманці побільшає. Гарно заробите на продажі речей, які у вашому домі лежали без діла. Важко буде відстояти свою думку в колективі чи сім'ї. Ваших порад не чутимуть, прохання ігноруватимуть. Хоча ви бачитимете на кілька кроків вперед і зумієте застерегти від проблем.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Доля подарує другий шанс. Прийміть запрошення на цікаву роботу. Фінансові претензії висуватимуть колишні партнери. Доведеться сплачувати аліменти та судитися за нерухомість.

Рак (22 червня - 22 липня)

Порівнюватимете свої успіхи з іншими і засмучуватиметеся. Не бійтеся конкуренції. Завдяки цьому досягнете більшого. Знайти пару вдасться у вихідні. Сходіть на день народження чи корпоратив. Не економте на потребах сім'ї. Через це посваритеся з коханими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У суботу справи підуть краще. Багато справ встигнете зробити по дому та на роботі. З кожним днем ви стаєте все більш чарівними та привабливими. Закохаєте в себе того, ким давно захоплюєтеся. Час готуватися до побачення.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Досить шукати партнера на одну ніч. У ваше життя прийде справжнє кохання. Буде вдосталь сил і можливостей для реалізації задумів. Вам захочеться чогось нового. Не поспішайте відкривати власний бізнес.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це час подарунків. Отримаєте те, чого давно хотіли. Довіряйте інтуїції. Вона і цього разу не підведе. Цінуйте батьків. Їхня турбота і ласка дозволяють вам і далі почуватися дітьми.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Проаналізуйте, чому незадоволені. Можливо, причина - в обтяжливих стосунках. Порадьтеся з перукарем, як покращити стан волосся. Вдалими будуть стрижки та фарбування. Годі гаяти час перед телевізором. Покажіть усім, чого ви варті. Здатні закохати у себе будь-кого. Хіба це не привід почати нові стосунки з приголомшливим партнером.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Стережіться походу в магазин техніки. Придбаєте річ, яку постійно доведеться ремонтувати. Складно буде зрозуміти поведінку декого з друзів і колег. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця. Стережіться тих, хто багато обіцяє.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Скрутний період позаду. Вам повернуть борги та запропонують вигідні умови співпраці. Деякі речі в домі потребуватимуть уваги. Не економте. Зіпсована проводка чи каналізація можуть завдати багато шкоди.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Купуйте ноутбук чи смартфон. Вони служитимуть довго. Не шукайте приводів для сварки з коханими. Важко буде помиритися. Увечері в суботу запросіть у гості батьків. Їм хочеться більше часу проводити з онуками. Скористайтеся можливістю відпочити. Відкладайте смартфони, коли сідаєте за сімейний стіл. Вам є про що поспілкуватися з коханими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Самопочуття завадить поїхати далеко від дому. Дадуться взнаки втома та авітаміноз. Зменшіть витрати на їжу. Йдіть до магазину зі списком продуктів. Не купуйте зайвого біля каси. Це дозволить заощадити і покращити фігуру навесні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...