"Король перевернутий": Тарологиня спрогнозувала, у яких містах моживі прильоти у новорічну ніч (відео)

У новорічну ніч в Україні ситуація буде відносно спокійною. Але росіяни все ж таки захочуть зіпсувати свято українцям - у деяких містах будуть ракетні атаки. Таким прогнозом в етері YouTube-каналу PeopleLife поділилася тарологиня Ірина Клевер, передають Патріоти України.

Експертка вважає, що на центр Києва навряд чи «наведуться» ракети чи «мобеди». У той же час околиці столиці будуть під загрозою. «Бо все-таки карту „Король“ перевернуто», — пояснює експертка.

Крім того, продовжила Клевер, на Київ випала пряма карта «Справедливість». Це означає, що ніч пройде відносно рівно. А карта «Смерть» означає, що десь будуть бойові дії, буде голосно там, де було тихо. «Але з огляду на те, що карта „Справедливість“ рівна, ситуація не вийде за межі…», — додала експертка. Водночас у Харкові на новорічну ніч можливі «прильоти», такі плани у ворога є. В інших містах країни також може бути неспокійно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...