Коротке досьє на кожного: Все, що потрібно знати про усі знаки зодіаку, щоб легко з ними порозумітися

Коли вперше знайомишся з людиною, часто не знаєш, чого від неї очікувати. Але бути хоча б трохи підготованим не так і складно: для цього потрібно знати знак зодіаку, під яким народилась ця людина, передають Патріоти України.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Надійний. Привабливий. Чудово цілується. Своєрідний. Вважає за краще бути в довгострокових відносинах. Старанний. Береться за будь-які проекти.

Відчуває гордість за себе у всьому, що робить. Неохайний і неорганізований. Повільний. Гарний коханець, якщо не спить. Екстремальний мислитель. Зазвичай любить своїх домашніх тварин більше, ніж членів власної сім’ї.

Може дуже дратувати інших своїми спробами пояснити або розповісти історію. Непередбачуваний. Перевищить ваші очікування.

Не боєць, але може нокаутувати.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Дбайливі та добрі. Розумні. Люблять бути у центрі уваги.

Дуже організовані. Дуже привабливі для протилежної статі. Люблять, коли останнє слово залишається за ними. Їх легко знайти, але так само легко втратити. Пристрасні, чудові коханці.

З ними весело. Іноді Риби надто довірливі, їх легко поранити. ДУЖЕ дбайливі. Вони завжди намагаються чинити правильно, через що часто страждають. Іноді вони швидко прив’язуються до інших, і страждають через свою довірливість. Дуже дивні у сенсі цього слова. Мають прекрасне почуття гумору!!

Вдумливі. Люблять пожартувати. Дуже популярні. Дуркуваті, веселі і милі. Хороші друзі для інших, однак самим їм слід бути більш розбірливим у виборі друзів.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Товариський. Привабливий. Спонтанний. З ним жарти погані. Милий. Чудово цілується. Чарівний.

Відносини та сім’я дуже важливі для нього. Овни, як відомо, щедрі та великодушні.

Цікавий. Гучний. Завжди має бути «правий». Овен готовий годинами сперечатися, відстоюючи свій погляд.

Овни – одні з найпрекрасніших людей у світі.

Читайте також: Який знак Зодіаку найсильніший за енергетикою та характером

Телець (20 квітня – 20 травня)

Агресивний. Надає перевагу тривалим відносинам. Любить дати прочухана. Неповторний. Готовий боротися за свої бажання.

Іноді може дратуватися, але любить увагу. Надзвичайно доброзичливий. Любить допомагати людям у разі потреби. Добре цілується.

Гарна особистість. Впертий. Турботлива людина.

Тільці можуть бути егоїстичними, і якщо чогось справді хочуть — робитимуть усе, щоб отримати це. Тільці люблять поспати і можуть бути лінивими. З ними жарти погані.

Тільці – найпривабливіші люди на землі!

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Милі. Їхнє кохання – особливе. Хороші слухачі. Легко заплутують людей. Близнюки – коханці, а не бійці, проте можуть дати здачу.

Близнюки нікому не дозволять себе обманювати. Близнюки люблять розповідати людям, що ті мають робити

Дуже уразливі. Легко втрачають речі, забудькуваті. Близнюки можуть бути саркастичними, дбайливими і часом дуже цікавими. Надійні. Завжди щасливі.

`Дуже гучні. Балакучі. Комунікабельні. Вміють прощати. Люблять спокушати. Мають гарну усмішку. Щедрі. Сильні. Найчарівніші.

Рак (21 червня – 22 липня)

Найкраще цілуються. Дуже привабливі. Кохання Рака не порівняти ні з чим.

Дуже романтичні. Одні з найдбайливіших людей, яких Вам доводилося зустрічати у житті. Винятково творча людина, більшість з них художники та божевільні, у кращому значенні цього слова.

Вони вдосконалили сеkс і займаються ним часто. Надзвичайно безладні. Фріки з великої літери. Дуже веселі та, як правило, душа компанії. Раки візьмуть вас під своє крило та у своє серце, де ви залишитеся назавжди.

Раки кохаються з незрівнянною пристрастю. Спонтанні. Не бійці, але можуть добре надерти дупу, якщо справа торкнеться їх. Ті, на кого можна спертися.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Гарний промовець. Привабливий та пристрасний. Вальяжний. Зазвичай щасливий, проте, коли незадоволений, стає буркотливим та інфантильним. Проблема Лева стає проблемою кожного.

Більшість Левів дуже передбачувана і, як правило, монотонна. Лев знає, як отримати насолоду. Йому вдається майже все. Чудово цілується. Товариський. Приземлений. Захоплюючий. ПривабливийГучний.

Віддає перевагу довгостроковим відносинам. Говорливий. Його складно відшукати, проте коли знайшли – вам пощастило

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Домінують у стосунках. Хтось любить їх прямо зараз. Завжди й у всьому прагнуть залишити останнє слово за собою.

Дбайливі. Розумні. Гучні. Вірні. Комунікабельні. Невибагливі. Легко піддаються впливу. Люблять грати та ризикувати. Вони вважають, що знають усе, і, як правило, так воно і є.

Поважають інших, однак Ви швидко втратите їхню повагу, якщо одного разу підведете їх. Майте на увазі, що повернути їхню повагу вже не вдасться. Вони не прощають і ніколи не забувають.

Неповторні.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Ввічливі з усіма, кого зустрічають. Їхнє кохання унікальне у своєму роді. Дурні, смішні і милі.

Мають власний унікальний шарм. Найдбайливіші люди, яких Вам доводилося зустрічати! Тим не менш, Терези – не та людина, з якою Ви хотіли б зв’язуватися… — справа може закінчитися сльозами.

Терези можуть заподіяти стільки хаосу, скільки вони самі можуть запобігти. Вірні друзі навіки. Можуть приховати образу на довгі роки.

Терези – ті, з ким Вам не слід псувати стосунки. Зазвичай процвітають у спорті та фанати екстремальних видів спорту. Дуже креативні. Безнадійні романтики.

Скорпіон(23 жовтня – 21 листопада)

ДУЖЕ чарівний. Любить пожартувати. Має дуже гарне почуття гумору. Спробує все бодай раз. Любить побалувати себе. Енергійний. Передбачуваний. Чудово цілується.

Завжди одержує те, що хоче. Привабливий. Віддає перевагу довгостроковим відносинам. Говіркий. Любить тусуватися, але часом справа доходить до крайнощів. Любить запах і відчуття грошей, процвітає як у їхній видобутку, так і розтраті!

Дуже дбає про долю близьких. Трудоголік. Може бути добрим другом, але якщо друг виявить неповагу – на дружбі можна ставити хрест. Романтичний. Дбайливий.

Читайте також: А ви знали, що Скорпіон є одним з найважливіших знаків Зодіаку? І на це є 7 причин!

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Спонтанний. Дуже привабливий. Цінує довгострокові відносини. Велелюбний. Одинак більшість часу. Легко втрачає терпіння.

Його не так легко обдурити. Якщо Стрілець у поганому настрої – від нього краще триматися подалі. Легко ображається, образи запам’ятовує назавжди.

Любить глибоко, проте іноді не показує цього, вважаючи прояви почуттів як ознаку слабкості. Має багато страхів, проте їх не демонструє. ДУЖЕ закрита особистість. Захищає близьких усіма можливими способами. Часто може бути інфантильним. Дуже симпатичний. Дуже романтичний. Люб’язний із усіма, з ким доводиться мати справу.

Його кохання унікальне. Смішний, веселий і милий. Має власний унікальний шарм.

Стрільці – одні з найдбайливіших людей, яких вам доводилося зустрічати. Дивовижні в ліжку!

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Любить старатися. Ласкавий. Зухвалий. Розумний. Сеkсуальний. Іноді буркотливий і дратівливий.

Може бути лінивим і дозволити собі розслабитися, але коли він знаходить роботу чи те, чим подобається займатися – викладатиметься на повну. Гордий, розуміючий і милий. Спокусливий.

Віддає перевагу довгостроковим відносинам. Гарний промовець. Завжди отримує те, що він чи вона хоче. Класний.

Любить перемагати інших знаків Зодіаку у спорті, особливо Близнюків. Любить готувати, але швидше піде обідати в хороший ресторан. Дуже веселий. Любить пожартувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...