"Коридор відкривається": Карпатський майстер Овен Стефан назвав точний термін закінчення війни в Україні

Карпатський майстер Овен Стефан передбачає, що війна в Україні може закінчитись вже навесні 2024 року. Він наголосив, що саме від квітня до початку літа відкриється такий "коридор можливостей". Про це він сказав на ютуб-каналі "Таємні знаки", передають Патріоти України.

Майстер Овен Стефан вважає, що одразу після того, як окупанти ступили на територію України, вони прирекли Росію на поразку. Також він вважає, що війна може закінчитися вже цього року.

"Коридор відкривається навесні і у нас буде кілька місяців на дуже потужні події. Підсвітили конкретно 24 квітня і це десь від початку квітня до початку літа є коридор можливостей. Я молю Бога, щоб ми не пройшли цих можливостей", — каже майстер Овен Стефан. Карпатський майстер закликав українців об'єднуватись і він вважає, що саме з України може початись перебудова людства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...