Козеріг надійний, а Скорпіон тиран? Таємниці чоловіків різних знаків зодіаку

Козеріг – Надійний чоловік

Якщо він, звичайно, чоловік, тому що одружити на собі Козерога – той ще квест: знамените «піди туди, не знаю куди, принеси те, не знаю що» – просто завдання для новачків в порівнянні зі спробою змусити Козерога одружитися. Але якщо вже він це зробив, вважай, у тебе тепер є особистий супергерой. Людина Стабільність.

Водолій – Зручний чоловік

Непотоплюваний оптиміст. Непотоплюваний в основному тому, що, взаголом, нікуди і не пливе. Багато шуму і пилу, мало толку. З іншого боку, якщо його не чіпати і дозволяти спокійно придумувати геніальні ідеї, які ніколи не втіляться, він не дуже заважає жити: не нудить, нічого не вимагає, під’їдає позавчорашній борщ і покірно миє котячий лоток.

Риби – Вимогливий чоловік

Завжди хоче дикого, нестримного се kсу, борщу, на ручки і до мами. Причому одночасно. Власне, з Рибою так і треба жити – бути йому турботливою матусею. Турботливою і суворою матусею, яка вчасно відшльопає цього поганця.

Овен – Ідеальний чоловік

Тобто насправді він грубіян і свиня, звичайно, і під його улюбленим диваном можна знайти не тільки брудні шкарпетки і недоїдену піцу, але і похмільного Дімона. Що значить, «хто такий Дімон»? Це ж його кращий друг! Вчора познайомилися. Але Овен впевнений, що у нього найкраща у світі дружина, і всім про це розповідає. Милий, милий.

Телець – Господарський чоловік

Все в будинок, все для сім’ї – для дорогоцінної дружини і улюблених карапузиків. Ніколи не зрадить. Несе в дзьобі всю зарплату, а ще ласощі і подаруночки (корисні). Вірний, відданий, добрий, нестерпно тужливий занудний бобер.

Близнюки – Чоловік Шредінгера

Начебто він є, але в той же час його нібито й немає. Або є, але це вже не дуже-то він. Або це він, але вже раптово чужий чоловік. З Близнюками щось таке відбувається цілком регулярно. З іншого боку, поки він чоловік і все ще твій, нудно тобі не буде. Ніколи. Прямо скажемо, тобі часом буде навіть занадто весело.

Рак – Зразково-показовий чоловік

По-перше, він, звичайно, утримує сім’ю, при цьому активно бере участь у вихованні дітей і не боїться побутових труднощів. По-друге, він обожнює дружину, ніжно піклується про дітей, веде себе ідеально. Правда, тільки на публіці. Вдома падає на диван, відкриває пиво, вмикає телевізор і перетворюється на гарбуз.

Лев – Чоловік-покровитель

Такий собі татко. Опікується дружиною, як дитиною, балує її подарунками, носить на руках і водить за ручку туди, куди їй чомусь іти не хочеться. За це вимагає невпинного захоплення. Якщо його вчасно не вихваляти – чахне, як квітка без води: у нього все опадає, і Орган Доблесті – в першу чергу.

Діва – Чоловік-учитель

Одружується, тому що «ця дура без мене зовсім пропаде». Потім до кінця днів своїх намагається перевиховати благовірну – зазвичай безуспішно, оскільки, в силу безмежного внутрішнього благородства, Діва завжди одружується на самому безнадійному випадку. І живуть вони довго і щасливо, як Марк Дарсі і Бріджит Джонс.

Терези – Романтичний чоловік

Неважливо, скільки років він одружений – хоч п’ять, хоч двадцять п’ять, – він все одно буде щодня зізнаватися свїй милій в коханні, дарувати їй червоні троянди, подавати каву в ліжко і підносити сюрпризи без приводу. Мити за собою тарілку, що характерно, так ніколи і не навчиться.

Скорпіон – Чоловік-тиран

Є дві точки зору: його і неправильна. Дружині з неправильною думкою миттю подарує путівку в впорядковане за останнім словом техніки Пекло. Дружині з правильною думкою обладнає особистий прижиттєвий рай – з блекджеком і пляшками. Лайфхак: правильну думку абсолютно необов’язково насправді мати. Головне – досить натхненно висловлювати.

Стрілець – Універсальний чоловік

Підійде, в принципі, всім: романтичний, але практичний, прекрасний коханець й ідеальний батько, жити з ним легко і приємно. Правда, недовго. До першої зради. Ну або до моменту, поки Стрілець не вирішить, що йому стало нестерпно нудно. Так що перед весіллям потрібно перевірити його паспорт: якщо твоє місце в низці його дружин п’яте чи шосте, то все ок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...

Гороскоп на 26 липня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 липень 2024, 5:20

Це 21 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Овен. День буде наповнений енергією та оптимізмом. Використовуйте цей час для завершення важливих справ і проектів. Також слід приділити час близьким вам людям. . Овен (21.03-1...