Краще не допустити, ніж лікувати: Астролог назвав хвороби, на які найчастіше хворіють різні знаки Зодіаку

Зодіакальний круг - це дуже гнучкий інструмент трактування долі. Його волі підпадають багато аспектів нашого життя - від фінансової до відносин з людьми, передають Патріоти України.

І хто б міг подумати, що він настільки щільно пов’язаний з людиною, що існує певний зв’язок між знаками зодіаку і здоров’ям людини. Цей зв’язок пояснив психолог і фахівець з медичної астрології Бородачев Михайло.

Овен

Чоловіки живуть довше на цілий рік – 79 проти 78 років. Через свою емоційність Овни схильні до розвитку стресів, депресій, безсоння і головного болю. У зоні ризику знаходяться такі захворювання як остеохондроз, хвороби суглобів і серцево-судинної системи. Інакше кажучи, все, що пов’язано з судинами.

Телець

Тельці-чоловіки теж живуть довше жінок – 81 рік проти 79 років. Вони схильні до захворювань горла, щитовидної залози, проблемам з нирками, печінкою і порушення сексуальної активності.

Близнюки

На цей раз за тривалістю життя жінок-близнюків попереду чоловіків – 85 проти 78 років. Цьому знаку варто берегти органи дихальної системи, тому у них нерідкі випадки захворювання бронхітом або пневмонією. Суглоби схильні до артриту, проте близнюки все життя приречені бути стрункими, навіть не дотримуючись жодних дієт.

Рак

Жінки живуть 73 роки, а чоловіки 68 років. Раки часто стикаються з варикозом і порушеним обміном речовин. Вони постійно переїдають і часто отруюються, тому травна система – їх слабке місце. Але Ракам не варто самим діагностувати свої захворювання. Через власну підозріливості, вони часто приписують собі захворювання, яких у них немає. Краще звернутися до лікаря.

Лев

Чоловіки і жінки доживають до 74 років. Цей знак схильний до останнього тягнути зі своїм лікуванням, а потім шукати «чарівну панацею» від усіх хвороб. Їм часто діагностують проблеми з хребтом, суглобами, захворювання серця і судин. У старості можуть розтовстіти, але довго не покриваються сивиною.

Діва

Жінки-діви знову живуть довше за чоловіків – 81 рік проти 77. Хоч Діви і схильні народжувати здорових дітей, самі вони не особливо стежать за здоров’ям. Їх з головою затягує домашня рутина і робота, та так, що вони просто не помічають своїх хвороб. У них просто немає на це часу і сил. Найбільше страждають органи травлення, поперековий відділ хребта, і від ранньої далекозорості.

Терези

Жінки живуть 77 років, а чоловіки 73 роки. Терези володіють слабким імунітетом і схильні до захворювань підшлункової залози, нирок, органів кровотворення. Не виключені і шкірні захворювання, проте в старості вони обійдуться без зморшок.

Скорпіон

Скорпіони живуть зовсім коротке життя – чоловіки 63 роки, а жінки 62 роки. Схильні до захворювань печінки, сечостатевої системи, різного роду інфекцій. Вони теж люблять тягнути до останнього з лікуванням і страждають від фізичних травм.

Стрілець

Жінки живуть 73 роки, а чоловіки 69. Люблять аварії, тому потрібно бути обережними за кермом. Їм властиві хвороби вуха і горла, захворювання суглобів, жовчокам’яна хвороба і порушення травлення. Навіть в глибокому віці цей знак зберігає свою підтягнутість і привабливість.

Водолій

Чоловіки і жінки тут живуть до 71 року. Схильні до депресії, зубних хвороб і варикозу. У почесному віці Водолії будуть так само привабливі, як і в молодості, навіть при тому, що можуть розтовстіти.

Риби

Середня тривалість життя у жінок становить 75 років, а у чоловіків 71 рік. У дитинстві цьому знаку навряд чи можна позаздрити, адже вони хворіють і застудами і страждають всілякими алергіями та й чіпляють всі інфекції.У дорослому віці вони будуть страждати на захворювання суглобів, легенів і шкіри, анемії. У старості зазвичай стрункі, відрізняються рухливістю і яскравістю думки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...