Краще не вмикайте електричні прилади та не брешіть: Гороскоп на 29 листопада для всіх знаків Зодіаку

День, коли потрібно бути чесними з оточенням – брехня не виправить ситуацію, а погіршить стосунки. До того ж вона рано чи пізно виявиться, тож роль, яку на неї покладали, вона не виконає, а з репутацією чесної людини, яка важлива не лише у професійному, а й у особистому житті, доведеться, на жаль, розпрощатися: тому, хто якось збрехав, вдруге вже не повірять, зазначають Патріоти України.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 29 листопада для Овнів

Нема сенсу витрачати час на вирішення професійних питань, все одно практичної користі від цього буде небагато, краще – незважаючи на будній день – зосередитися на занедбаних домашніх справах.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 29 листопада для Тельців

Сьогодні важливо дотримуватись почуття міри у всьому – починаючи з меню і закінчуючи одягом та поведінкою: це дасть змогу пережити сьогоднішній день без моральних втрат.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 29 листопада для Близнят

Найголовніше цього дня – відмовитися від того, що віджило свій вік, чи це стосунки, професійні проєкти чи речі – останні, до речі, краще пожертвувати тим, хто їх потребує.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 29 листопада для Раків

Бажано піти назустріч людині, яка усвідомила свою неправоту і вирішила перепросити: не можна дозволяти сварці, якою б серйозною вона не була, зруйнувати давні та добрі стосунки.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 29 листопада для Левів

Цього дня можна порозумітися з будь-якою – навіть найнезговірливішою та норовливою – колегою по роботі: скористайтеся шансом домовитися та успішно вирішити важливе професійне питання.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 29 листопада для Дів

День максимально сприятливий для запуску нового проєкту – особливо це стосується тих, чия робота пов'язана з творчістю, але й представники інших професій можуть розраховувати на успіх.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 29 листопада для Терезів

Поставивши собі за мету, необхідно йти до неї прямим, а тому найкоротшим шляхом, не відволікаючись на дрібниці, які обов'язково виникатимуть на шляху та вимагатимуть до себе уваги.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 29 листопада для Скорпіонів

Не варто демонструвати свою перевагу оточенню: навіть якщо вона, як заведено говорити, має місце, таке поняття, як скромність, ще ніхто не скасовував — іноді воно може виявитися корисним.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 29 листопада для Стрільців

У спілкуванні з оточенням небажано переходити межу, яка відокремлює стриманість від панібратства та вседозволеності: далеко не всі з розумінням ставляться до такого стилю поведінки.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 29 листопада для Козорогів

Незважаючи на будній день, знайдіть час на те, щоб вибратися на природу – це піде на користь: якщо немає можливості взяти відгул і вирушити за місто, погуляйте хоча б у найближчому парку.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 29 листопада для Водоліїв

Важливо дотримуватись максимальної обережності у поводженні з газовим та електричним обладнанням – за можливості краще взагалі його не вмикати, занадто великий ризик отримати травму.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 29 листопада для Риб

День сприятливий для проведення фінансових операцій – укладання важливих контрактів та підписання ділових договорів, особливо тих, що розраховані на тривалу перспективу.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...