"Краще пересидіти вдома": Астролог попередив про несприятливий період для будь-яких поїздок у січні

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на перший місяць 2023 року і попередив про несприятливі періоди для поїздок у січні. За словами астролога, 29 грудня Меркурій втретє розвертається в ретроградний рух на три тижні. Тому в цей період краще здати усі квитки та побути вдома з рідними. Про це Росс розповів в інтерв'ю "Главреду", передають Патріоти України.

"На ретроградному Меркурії я не раджу взагалі будь-куди їздити. Тому протягом перших 20 днів краще перебувати на дачі і при свічках зустрічати Новий рік зі своїми близькими та рідними. Цьому також сприятиме Місяць, який буде в знаку Тельця", - зазначив астролог.

Як зазначив Росс, у січні 2023 року через ретроградність Марса і Меркурія більш-менш вдалі дні для подорожей будуть тільки після 21-го числа. У період статичності Марса і Меркурія – 9-20 січня – особливо несприятливо починати подорожі, оскільки можна зіткнутися з різними проблемами з транспортом, затримками, перенесеннями рейсів. Також можуть бути непорозуміння і неприємності в дорозі.

Сприятливі дні для поїздок:

  • на море, до водойми – 24-25 січня;
  • в санаторії, будинки відпочинку, пансіонати – 24-25 січня;
  • у гори – 22-23 січня;
  • короткі ділові поїздки – 29-30 січня;
  • у парки атракціонів – 28-30 січня;
  • на тренінги та семінари – 22-23 січня.

Несприятливі дні для поїздок – 1-20 січня.

"Якщо вже куплені квитки на ці дати, то краще їх здати і перенести поїздку на останню декаду місяця", - попередив астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...