Краще стримати язика! Три знаки Зодіаку, яким цими днями важливо пам'ятати, що мовчання - золото

Дні, коли особливу силу знаходять слова, тому вимовляти їх потрібно вкрай обережно: звертаючись до іншої людини, можна як похвалити і піднести її до небес, так образити і скинути в прірву - все буде залежати від того, який саме зміст вкладений в сказане їй. Не менш обачним треба бути і висловлюючи бажання на власну адресу - вони можуть збутися занадто буквально, що навряд чи потішить саму людину, зазначають Патріоти України.

Гороскоп на сьогодні і завтра, 30 вересня – 1 жовтня 2021 року для трьох знаків зодіаку, яким важливо пам'ятати, що мовчання — золото. Цими днями, 30 вересня і 1 жовтня, обережності у висловлюваннях необхідно дотримуватися всім знакам зодіаку, але трьом із них необхідно бути особливо обачними.

Овен (21.03 – 20.04)

Овни через свою "фірмову" запальність ризикують наламати таких серйозних дров, що згодом це практично неможливо буде розгребти. Особливо небезпечно в запалі ображати інших людей, оскільки в цей час представники знака будуть особливо гострі на язик — їхні слова, з великою часткою ймовірності, завдадуть опонентові серйозну моральну травму.

Лев (23.07 – 21.08)

Леви за натурою добрі, чуйні і великодушні, але властива їм зарозумілість часто зводить нанівець всі позитивні якості їхнього характеру. Ось цими днями вони можуть не стриматися і дати зрозуміти комусь із сусідніх людей — близькій або зовсім незнайомій, що вона не відповідає їхнім високим стандартам, а така лінія поведінки виявиться вкрай необачну.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії, які часто не думають про те, що говорять, цього разу можуть перевершити самі себе — в тому сенсі, що зовсім втратять контроль над своїми висловлюваннями. А це може бути дуже небезпечно, оскільки будь-які слова можуть тут же — без зволікання — матеріалізуватися, тому що Всесвіт прийме їх як дороговказ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...