Кредити, підступи недругів або зміни в житті! Місячний гороскоп на тиждень - що чекає на вас

На початку тижня в періоді убуваючого Місяця варто ретельно зважувати кожне рішення. Може наступити переломний момент у відносинах, коли потрібно гранично прояснити ситуацію і вибрати напрямок руху. Після молодика, 7 вересня, не варто звалювати на свої плечі вантаж накопичених обов'язків - грамотно делегуйте їх, передають Патріоти України

Місячний гороскоп на тиждень: Овен

На цьому тижні Овнам необхідно озброїтися оптимізмом. Він допоможе впоратися з труднощами даного періоду. Можливо, фінансові труднощі змусять вас оформити кредит. Не варто накопичувати в собі негативну енергію, поділіться з близькими своїми проблемами і заручіться їх підтримкою. На роботу не спізнюйтеся, повз керівництва не проскочить жодна деталь.

Місячний гороскоп на тиждень: Тілець

Фази Місяця складаються найсприятливішим чином для Тільців. Цей період може виявитися доленосним. Тому відкладіть лінь в сторону і почніть рухатися до досягнення поставлених цілей. У відносинах можливі конфліктні ситуації. Найкраще попросити вибачення, якщо сварка сталася з вашої вини.

Місячний гороскоп на тиждень: Близнюки

На цьому тижні, незважаючи на спокусу розповісти оточуючим про ваші плани, варто тримати язик за зубами. Ваші недруги і пліткарі не дрімають. Період сприятливий для зміни діяльності. Будь-які нові починання увінчаються успіхом. У день молодика, 7 вересня, намагайтеся уникати надмірних навантажень.

Місячний гороскоп на тиждень: Рак

Зірки складаються в найкращу комбінацію для Раків. Ваша працьовитість і цілеспрямованість будуть винагороджені. Заплануйте всі важливі справи саме на цей час. Утримайтеся від пліток, вони можуть обернутися проти вас. Не варто обговорювати людей за їх спиною.

Місячний гороскоп на тиждень: Лев

Це сприятливий період для того, щоб відправитися на шопінг і побалувати себе довгоочікуваною покупкою. Однак стежте за витратами, тому що в період з 6 по 8 вересня не варто позичати гроші. Зверніть увагу на здоров'я. Довгі прогулянки на свіжому повітрі допоможуть зміцнити організм.

Місячний гороскоп на тиждень: Діва

На цьому тижні поведінка дітей може засмучувати Дів. Не варто також у всьому покладатися на колег, є ризик того, що вони підведуть вас у відповідальний момент. Ситуація почне змінюватися на краще вже в четвер. Ймовірна приємна зустріч з близькими друзями. Вечір в хорошій компанії зарядить вас позитивними емоціями.

Місячний гороскоп на тиждень: Терези

Зайва емоційність на цьому тижні може привести до сварок. А помиритися після буде дуже важко. Зірки радять серйозно задуматися про те, що варто змінити в житті. Приємні зміни не за горами. Сприятливий період для того, щоб більше часу присвячувати своїй улюбленій справі, захопленню або хобі.

Місячний гороскоп на тиждень: Скорпіон

У цей період Скорпіонам слід задуматися про подальший розвиток відносин зі своєю другою половинкою. Можливо, ви відчуєте бажання перейти на наступний рівень. Тиждень хороший для знайомства з батьками або укладення шлюбу. Намагайтеся стримувати свої емоції, необережне слово може сильно поранити хорошу людину.

Місячний гороскоп на тиждень: Стрілець

У цей місячний період вам потрібно бути особливо уважними до нових знайомств. Підвищується ризик стати жертвою шахраїв. Друга половина тижня відіб'ється на вашому настрої – ви можете відчути як осіння хандра захоплює ваші думки. Не варто замикатися в собі - зустрічі з друзями допоможуть стабілізувати внутрішній стан.

Місячний гороскоп на тиждень: Козеріг

Тиждень не обіцяє бути легким для Козерогів. Повсякденні турботи накладаються одна на іншу, і вам може здатися, що ви нічого не встигаєте. Ви можете бути схильні до нервозності. Кращим виходом із ситуації буде взяти відпустку і відпочити. Робота з землею принесе найбільше задоволення.

Місячний гороскоп на тиждень: Водолій

На цьому тижні можливі несподівані фінансові надходження. І хоч гроші доведеться витратити практично відразу, не варто засмучуватися – це на краще. У професійній сфері варто очікувати успіхів. Цікавий проект може принести вам просування по кар'єрних сходах. Нові знайомства можуть обернутися міцною дружбою.

Місячний гороскоп на тиждень: Риби

У справах сімейних вам доведеться виступати миротворцем і згладжувати гострі кути. Порадуйте чоловіка або партнера приємним сюрпризом, нехай і символічний, але цей подарунок допоможе підняти коханим настрій. Чекайте сюрпризів у відповідь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...