Крутий виявився з гнильцею: Репер Серьога зробив цинічну заяву про війну і підтримав російських окупантів

Артист вивіз дітей з України й тепер нав'язує їм свої пропагандистські переконання.

Відомий репер Сергій Пархоменко, він же Серьога, зробив цинічну заяву щодо війни в Україні. Артист-зрадник намолов нісенітниці, та підтримав вторгнення росіян в Україну, інформують Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Як відомо, багато років білоруський виконавець жив у Києві та навіть сидів у суддівському кріслі на одному з українських вокальних шоу. Тут він побудував стосунки з українкою Поліною і народилися його діти. Після початку повномасштабного вторгнення путініст став на бік загарбників.

В інтерв'ю для іншого пропагандиста Бориса Корчевнікова Серьога розповів, що жив в Україні зі своїми дітьми понад 10 років. А зараз вирішив вивезти їх, щоб вони нібито не почали засуджувати батька і підтримувати Україну.

"Я зробив усе, щоб пацанів звідти вивезти. Тобто схилити мене до зради було неможливо. Мені не довелося змінювати свої переконання, перевзуватися і кривити душею. Я неодноразово отримував пропозицію змінити свою позицію. Навіть після того, як почалася війна, отримував дзвінки з погрозами, листи. На мене намагалися чинити тиск, але це неможливо, тому що єдиний момент, де мені можна було б зробити боляче, стосувався моїх дітей", – наплів репер.

Зрадник переконаний, що якби він не забрав дітей до себе в Білорусь, то на нього, мовляв, би почали тиснути.

"Їх просто взяли б у заручники для того, щоб чинити на мене тиск. Використовувати мене як інформаційну зброю. Там великий би був спектр можливостей, розумієте?" – каже артист.

Ба більше, свої пропагандистські погляди Серьога нав'язує і синам. Він розповідає їм нібито правду про те, "що відбувається у світі", та намагається передати свою позицію.

"Я, як батько, повинен передати своє бачення. Маю на це право, тому що вони продовження мене, їм жити після мене. І я, як носій довгої історії, маю їм усе передати, зобов'язаний. Без історії вони не матимуть коріння, будуть беззахисними та відірваними від реальності. Їх можна буде ввести в оману, ними можна буде маніпулювати. Ними можна буде в темну здійснювати непорядні вчинки. Тому моє завдання пояснювати, що є добро, що є зло, - і на своєму прикладі показати це. Іншого виходу немає, якщо у вас є діти", – додав путініст.

До слова, Серьога є ярим прихильником Радянського Союзу. Він неодноразового говорив, як йому шкода, що "братні народи" розформували. Путініст підтримує вторгнення росіян в Україну і вважає, що наша країна має знову стати частиною РФ. Репер активно просуває російські наративи в інфопросторі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 16 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 16 липень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Сьогоднішній день - час для організації, розумного планування та розвитку навичок. Збалансуйте роботу і особисте життя, і зробіть кроки для досягнення своїх цілей. ....

Гороскоп на 15 липня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 15 липень 2024, 5:20

Овен . Намагайтеся приділити більше часу рідним людям, поговоріть з ними відверто, підтримайте, дайте слушну пораду. Ваша інтуїція 15 липня дозволить передбачати деякі події. Можна планувати якийсь важливий проєкт, виходячи із сьогоднішньої ситуації. ...