Кумедний гороскоп: Що станеться, якщо 12 знаків зодіаку вирішать разом відпочити?

Отже, що станеться, якщо 12 знаків зодіаку вирішать разом відпочити? Під час поїздки Овен нервує через те, що автомобіль їде надто повільно, Діва хвилюється через крихти, які залишив Скорпіон, потайки скуштувавши бутерброд, передають Патріоти України.

Стрілець знімає сонцезахисні окуляри та сандалі, поставивши босі ноги на спинку сидіння перед собою і засмутивши тим самим Рака до сліз. Близнюки вже встигли змінити низку статусів в соціальній мережі: «Ми виходимо», «Ми виїжджаємо», «Ми вирушили в подорож», «Скорпіон їсть, Рак плаче, Овен діє мені на нерви»…

Терези дуже переживають, щоб не пом’яти та не забруднити свій наряд, тому люб’язно просять Тельця покласти подалі шоколадний батончик і сік. Лев протягом всього шляху вітально махає рукою, думаючи, що він приковує погляди всіх зустрічних людей. Козоріг зайнятий підрахунками того, скільки грошей він зможе витрачати кожен день і як заощадити. Водолій у цей момент приміряє маску для підводного плавання, а Риби вже бачать дев’ятий сон…

«Слава Богу, ми приїхали», – саме так виглядає новий статус Близнюків в соціальній мережі. Їм все подобається. Овен вже хлюпається в морі. Скорпіон засів у ванній кімнаті, а Терези скаржаться на те, що їм ніде переодягнутися і привести в порядок волосся. Діва знаходиться на межі нервового зриву, тому що квартира, в якій вони будуть жити, перебуває в цілковитому безладді, і ніхто навіть не додумався розпакувати речі. Стрілець пішов оглядати визначні пам’ятки, Телець відправився за рибою до вечері. Рак готує суп для всієї компанії.

Козоріг торгується з господарем квартири. Лев влаштувався на балконі, щоб попозувати. Риби тільки що відкрили очі та розмірковують про сенс життя.

У соцмережах з’являється нова фотографія, на якій: Діва в капелюсі з великими полями тримає в руці сонцезахисний крем, Рак загорнувся в рушник з мультиплікаційними героями, а Терези позують в купальнику вартістю середнього автомобіля. Лев показує свою бездоганну фігуру, Риби не потрапили в кадр, Стрілець корчить пики, Скорпіон відвернувся і заборонив Близнюкам відзначати його на фото. Водолій ходить у масці та ластах, у Козорога під пахвою три книги, Телець їсть морозиво, а Овна на фото немає, бо він поплив за 100 метрів від берега.

«Це наша вечірка», – пишуть Близнюки в соцмережі, але не завантажують фотографію, оскільки всі, крім Діви, отримали сонячні опіки. Телець включає гриль, в той час, як Лев доводить, що у нього вийде впоратися з приготуванням м’яса краще. Стрілець покликав на вечірку всю округу; Скорпіону це не сподобалося, і він похмурий сидить у кутку. Рак зайнятий сервіруванням столу і закликає всіх спробувати фрукти.

Терези у чудовому костюмі просять Риб сфотографувати їх зі всіх можливих ракурсів. Водолій пропонує всім бажаючим пройти курс підводної риболовлі. Козоріг підраховує, скільки це буде коштувати. Овен відправився поплавати в нічному морі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...