Ким ми були у минулому житті: Що означатимуть сни у період від 25 до 31 жовтня

Довіряти снам чи ні — кожен вирішує сам, але заперечувати те, що вони, будучи продуктом роботи підсвідомості, мають свій — можливо, не завжди зрозумілий нам — сенс, не можна. Можливо, не варто сліпо і фанатично дотримуватися їхніх "порад" у повсякденному житті, але дослухатися до них можна і потрібно — підказки нашого внутрішнього голосу, які отримує людина у вигляді сновидінь, часто виявляються важливими і цінними. Патріоти України пропонують поцікавитися, що насниться нам цього тижня від 25 до 31 жовтня.

Ніч проти 25 жовтня

Сни цієї ночі не несуть важливої інформації і рідко збуваються. Єдине, на що вони можуть вказувати, так це на наявність творчого потенціалу і на те, в якому обсязі людина його використовує. Красиві пейзажі або квіти — наприклад, поле з маками або квітучі троянди — говорять про те, що з творчої реалізацією у людини все в порядку, а от неприємні картини — болото або бруд під ногами — будуть свідчити про протилежне.

Ніч проти 26 жовтня

Сни нинішньої ночі відкриють людині знання, які знадобляться їй найближчим часом. Їхній сюжет може розповісти про те, як вирішити важливу життєву проблему: уві сні підсвідомість дохідливо це продемонструє. Побачені цієї ночі символи нинішнього місячного дня — ключ, лист, книга, сувій або манускрипт — обіцяють швидкі життєві зміни.

Ніч проти 27 жовтня

Сни нинішньої ночі збуваються з точністю до навпаки, тому, побачивши щось погане, не варто засмучуватися: значить, насправді людину чекає щось дуже хороше.

Ніч проти 28 жовтня

Сни нинішньої ночі рідко бувають віщими, і це є приємною новиною для тих, кому присниться щось неприємне. Чим страшнішим і важчим було сновидіння цієї ночі, тим краще йтимуть справи в реальному житті, так що вранці бажано змінити поганий настрій на хороший.

Ніч проти 29 жовтня

Сни нинішньої ночі розкривають людині очі на стан її сексуальної енергії: якщо їхній сюжет приємний і на ранок не викликає неприємних відчуттів і спогадів, значить, в цій життєвій сфері у неї все нормально. Якщо ж "показані" в них ситуації напружують або засмучують, а після пробудження на душі важко і клопітно, цей напрямок треба пропрацювати.

Ночі проти 30 жовтня і проти 31 жовтня

24-й місячний день, який триває майже дві календарні доби. Сни двох ночей містичні — в прямому сенсі слова: їх "картини" можуть мати відношення до минулого людини. Тому вранці, після пробудження, необхідно, ще не відкриваючи очей, згадати свій сон — він розповість про те, ким людина була в минулому житті.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...