Кипарисам та Яблуням дуже пощастить: Гороскоп друїдів на 2022-й рік

Кельти, що жили в першому тисячолітті до нашої ери, перебували в повній гармонії з природою, тому їхні філософи та жерці – друїди – у будь-який складний чи неоднозначний момент зверталися саме до неї. Особливо теплі стосунки пов'язували друїдів з деревами, тому вони склали спеціальний календар, за яким – залежно від положення Сонця – передбачали майбутнє людям, що належать до того чи іншого знаку. Патріоти України пропонують вам дізнатися прогноз на 2022-й рік для людей усіх знаків гороскопу друїдів.

Яблуня

(22 грудня – 1 січня; 25 червня – 4 липня)

На перший план у представників цього знака вийде особисте життя. На тих, хто поки що самотній, чекає доленосна зустріч – вони зможуть знайти свою другу половинку. Ті, хто перебувають у цивільному шлюбі, нарешті вирішать офіційно зареєструвати свої взаємини. А ті, хто зібрався розлучатися, найімовірніше, передумають і захочуть залишити все як є.

Ялиця

(2 – 11 січня; 5 – 14 липня)

Настав час розсувати горизонти – насамперед у духовному розумінні: подорожувати до так званих місць сили, які дозволять представникам знака поглянути на світ із нової – філософської – точки зору. Якщо епідемічна ситуація не дозволить відвідати Тибет, чому б не відкрити культові місця у своїй країні і навіть своїй області.

В'яз

(12 – 24 січня; 15 – 25 липня)

Втомившись від повсякденної – як робочої, так і побутової – суєти, представники знака наступного року обов'язково повинні знайти час для відпочинку та релаксу, в іншому разі їхні сили будуть стрімко вичерпуватися, що найнесприятливішим чином позначиться на їхній працездатності та якості життя загалом.

Кипарис

(25 січня – 3 лютого; 26 липня – 4 серпня)

Необхідно максимально уважно ставитися до нових знайомств, навіть якщо на перший погляд вони будуть безперспективними: найімовірніше, один з невідомих досі людей надовго затримається в житті представників знака і зіграє в ньому важливу – позитивну – роль.

Тополя

(4 – 8 лютого; 3 – 13 серпня)

Чим складніше завдання – насамперед професійне – життя підкидатиме представникам знака, тим цікавіше їм буде його розв'язувати, а підсумок, який вони підведуть наприкінці року, дасть їм привід для задоволення собою та задоволення своїми діями: мало кому вдасться досягти таких вагомих результатів.

Кедр

(9 – 18 лютого; 14 – 23 серпня)

Рік мине під знаком розумної економії: про відмову від життєво необхідного не йдеться, але покупки надмірностей бажано скоротити, інакше кредит значно перевершить дебет, а цього практичні та завбачливі представники знака ніяк допустити не можуть – вони люблять тримати рух коштів під контролем.

Сосна

(19 – 29 лютого; 24 серпня – 2 вересня)

Події у всіх сферах життя – від професійної до побутової – безпосередньо залежатимуть від внутрішнього стану. Песимізм і депресія навряд чи дозволять досягти серйозних результатів, тому представникам знака, якщо вони не хочуть опинитися на узбіччі, необхідно попрацювати над собою – найкраще з використанням позитивного мислення.

Верба

(1 – 10 березня; 3 – 12 вересня)

Рік сприятливий для занять благодійністю: можна і потрібно допомагати нужденним як людям, так і тваринам, відновлювати справедливість, захищати тих, кого незаслужено образили. Зроблені у новому році добрі справи дуже швидко "монетизуються", повернувшись сторицею у грошовому еквіваленті.

Липа

(11 – 20 березня; 13 – 22 вересня)

Життя представників знака на перший погляд може здатися нудним, оскільки не обіцяє запаморочливих пригод, цікавих подій та різких злетів – рік мине рівно і спокійно, але той факт, що їм не загрожують неприємності, проблеми та падіння, вже сам собою дорогого коштує.

© Credits

Дуб

(День весняного рівнодення – 21 березня)

Наступний рік приготував представникам знака масу спокус, які випробовуватимуть їх на міцність: їм важливо пам'ятати про те, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, і не піддаватися на маніпуляції, які можуть застосовуватися до оточення.

Олива

(День осіннього рівнодення – 23 вересня)

Представники знака отримають рідкісну можливість зробити реальністю давню мрію – складуться максимально сприятливі обставини для її здійснення, головне – не проморгати і не прогаяти щасливий шанс: невідомо, скільки мине років, перш ніж поталанить подібним чином.

Ліщина

(22 – 31 березня; 24 вересня – 3 жовтня)

На перший план вийде професійне життя, в якому представникам знаку вдасться зайняти керівну посаду: необхідно буде пристосуватися до нього — керувати підлеглими не так просто, як може здатися на перший погляд, зате, якщо вони опанують цю науку, справи підуть як по маслу.

Горобина

(1 – 10 квітня; 4 – 13 жовтня)

Зірки застерігають представників знака від легковірства, яке може зіграти з ними злий жарт: не варто йти на поводу у оточення – як рідних, так і малознайомих людей: велика ймовірність того, що вони, переслідуючи корисливу мету, захочуть схилити їх до невигідних для них вчинків.

Клен

(11 – 20 квітня; 14 – 23 жовтня)

Життя представників знака багато в чому залежатиме від вибору, який їм доведеться зробити наступного року: на нього може вплинути безліч факторів, але, якщо вдасться правильно зважити всі докази за і проти, життя повернеться найкращим боком і засяє яскравими і несподіваними фарбами.

Горіх

(21 – 30 квітня; 24 жовтня – 2 листопада)

Досягти успіху у професії зможуть лише ті, хто не побоїться змінити рід занять. Можливо, для цього доведеться знову сісти за парту – опанувати нові знання, освоїти нові навички: з їхньою допомогою вдасться обійняти посаду, про яку ще вчора представники знаку могли тільки мріяти, і непогано заробити.

Жасмин

(1 – 14 травня; 3 – 11 листопада)

На представників знака чекає приємна подія в особистому житті, яка переверне їхнє існування з ніг на голову, а через деякий час поверне назад, але вже – у зміненому вигляді. Не варто боятися такої "турбулентності" — наступного року вона піде винятково на благо.

Каштан

(15 – 24 травня; 12 – 21 листопада)

Наступного року зірки наполегливо рекомендують не поспішати з втіленням у життя планів, намічених на цей рік: для кожного з них у свій призначений для них час складуться максимально сприятливі обставини – не варто штучно їх наближати, толку від цього все одно не передбачається.

Ясен

(25 травня – 3 червня; 22 листопада – 1 грудня)

Несподівана зустріч стане причиною яскравого роману, тривалість якого залежатиме лише від представників знака: стосунки можна буде – за бажанням – як завершити офіційним оформленням шлюбу, так і згорнути у найкоротший термін, головне, згодом не пошкодувати про свою необачність.

Граб

(4 – 13 червня; 2 – 11 грудня)

У взаєминах із близькими людьми – насамперед літніми родичами та дітьми, найголовніше – терпіння: воно дозволить зберегти терпіння навіть там, де раніше кипіли пристрасті та вирували емоції, які, як відомо, нічого, крім проблем – сварок та конфліктів – не приносили, тепер же вдасться закінчити справу миром.

Інжир

(14 – 23 червня; 12 – 20 грудня)

Представникам знака доведеться вирішувати питання з нерухомістю: переїжджати зі старого житла до нового, купувати дачу за містом, робити ремонт чи розпочинати будівництво. У будь-якому разі такий клопіт, незважаючи на велику кількість роботи, яку необхідно зробити, будуть мати винятково позитивний характер.

Береза

(24 червня)

Важливо ставити перед собою серйозну та амбітну мету, яка раніше здавалась недосяжною: наступного року на її реалізацію вистачить і часу, і енергії, і сил, тому не варто обмежувати себе в бажаннях – чим масштабнішими вони будуть, тим більше шансів на їхнє швидке здійснення.

Бук

(День зимового сонцестояння – 21 грудня)

На перший план вийдуть справи сім'ї, у складі якої можливі серйозні зміни, до того ж як у бік спадання, так і у бік додавання: розставання когось із близьких людей необхідно приймати по-філософськи – отже, їхні стосунки вже зжили себе, зате народження нових членів сім'ї принесе величезну радість.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...