Люди-"магніти" за зодіаком - їх не вдасться забути навіть через роки!

Хоча ми всі різні, унікальні, деякі загальні риси все ж простежуються в характері і тому, як ми будуємо відносини з іншими людьми. Астрологи не без підстав вважають, що знак зодіаку, під яким народилася людина, безпосередньо впливає на це. Є ті люди, кого просто неможливо забути , навіть якщо вони були в наших життях всього лише епізодом, передають Патріоти України.

1. Леви

Пристрасні, щедрі, вміють жити одним днем і одночасно піклуються про своє майбутнє Леви настільки яскраві, що кожна зустріч з ними перетворюється в свято. Незважаючи на цілеспрямованість і виражені лідерські якості, народжені під цим знаком люди володіють величезними і ніжними серцями.

В коханих вони часто розчиняються без залишку, оточуючи їх турботою, захистом і розкішшю, а це не забувається. Примітно, що більше інших знаків після розриву з Левами тужать Овни, які через такий же сильний характер не надто з ними сумісні.

2. Діви

Розумні і критичні Діви часом нестерпні через прагнення педантично контролювати все, однак саме вони можуть вирішити найскладніші ситуації, аж до того, щоб вилікувати розбите серце. Прекрасні слухачі і порадники, вони залишають після себе незабутній слід.

І нехай їх романтичність не так виражена, як у деяких інших знаків, саме в стосунках з Дівами можна відчувати себе як за кам’яною стіною. Їх стабільність і надійність надзвичайно приваблює люблячих розміреність Тельців. Якщо такий союз руйнується, останні довго не можуть змиритися з цим.

3. Водолії

Ймовірно, не існує більш різнобічних оригіналів, ніж Водолії. Вони настільки незалежні в своїй ексцентричності, що назавжди залишаються в пам’яті тих, з ким перетинаються на життєвому шляху.

Притаманні їм розсудливість і одночасна тяга до авантюр автоматично робить їх цікавими у всіх аспектах, як і вміння відкривати в інших їх кращі сторони. А що може більше лестити людському самолюбству, ніж визнання? Відкритість Водоліїв підкорює всіх, але найбільш незабутнє враження вони справляють на Близнюків.

4. Риби

Представники цього знаку неймовірно привабливі, а глибина їх внутрішнього світу здатна вразити будь-яку більш приземлену людину. Одним своїм оптимізмом і прагненням зробити світ кращим вони надихають, а позамежна романтичність допомагає їм створювати атмосферу такої любові і ніжності у відносинах, що забути про такого партнера практично неможливо.

Артистичні і креативні Риби – справжні чарівники у всьому, що стосується створення трепетних спогадів. Представники цього знака – «магніти» – універсали, якщо одного разу їм відкрилася дорога в серце іншої людини, вони залишаються в ньому назавжди.


Звичайно, ситуації бувають різними, часом притягуються один до одного люди, від яких цього ніхто не чекав. А що скажете ви на рахунок думки астрологів: чи є у вашому житті «магніт», народжений під одним з цих знаків?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...