Лукаві й підступні: Віщун Вольф Мессінг назвав найнебезпечніші знаки зодіаку

Легендарний провидець та телепат Вольф Мессінг був відомий не тільки своїми прогнозами. Як і багато інших людей, наділених незвичайними здібностями, він володів даром розуміти людей та їхні приховані мотиви. Знаменитий маг залишив свою думку з приводу того, представників яких знаків зодіаку варто побоюватися, передають Патріоти України.

На думку Мессінга, найненадійнішим й лукавим знаком можна вважати Близнюків. Віщун вважав, що справа не тільки в їхній мінливості, але й в холодному розрахунку. Близнюки можуть «йти по головах» заради досягнення своєї мети, не звертаючи уваги на закони моралі.

Терези, вважав Мессінг, здатні на маніпуляції та всілякі обмани. Відомо, що Терези наділені чудовою інтуїцією і даром перетягувати на свою сторону людей. Часто представники цього знака піддаються й стають брехливими, лукавими шахраями.

Підступності варто очікувати від Стрільця. Стрілець приваблює й також легко здатний кинути людину, як тільки втратить до неї інтерес. Стрільці, на думку Мессінга, як і Терези, можуть легко обманювати та переконувати людей. Оточенню часто буває боляче та важко від дій й вибору Стрільців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...