"Липень стане критичним місяцем": Мольфар попередив українців про потужні атаки з боку РФ

Ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року. Однак липень буде дуже складним для українців. Такий прогноз дав мольфар Макс Гордєєв, пише УНІАН, передають Патріоти України.

"Ситуація з обстрілами в Україні може частково змінитися до кінця року, але повне припинення обстрілів малоймовірне. Карти Таро "Колесо Фортуни" та "Сила" зі старших арканів символізують можливі зміни та внутрішню потужність. Наразі військові дії залишаються інтенсивними, особливо в східних і південних регіонах України. Липень стане критичним місяцем, коли ворог може зосередити свої зусилля на атакуванні стратегічно важливих об'єктів, таких як інфраструктурні об'єкти та військові бази", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 липня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 2 липень 2024, 5:20

Це 26 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. День обіцяє бути продуктивним і насиченим для всіх знаків зодіаку. Незалежно від вашого знаку, цей день може принести нові можливості, цікаві знайомства та важливі рішен...

"Не буде що їсти": Тарологиня шокувала передбаченням для України на зиму

понеділок, 1 липень 2024, 17:44

Відома тарологиня Яна Пасинкова шокувала гучним прогнозом - на українців чекає голодна зима. Про це - в ексклюзиві ТСН.ua, передають Патріоти України. "До того, що не буде врожаю. Не буде що їсти. Будуть якісь великі зміни, які стосуються фермерства, г...