Листопад буде пекельним: Астролог розповіла, з яких двох міст України варто виїхати, щоб не потрапити під місиво окупантів

Листопад в Україні буде дуже напруженим. Венера, Меркурій і Сонце будуть перебувати в Скорпіоні в листопаді. Це буде справжнім випробуванням для українців. Як каже астролог Яна Эзотеричка у прогнозі на місяць, емоції будуть вирувати в останній місяць осені, передають Патріоти України.

"Потрібно емоційно підготуватися до листопада. Буде боротьба агресії і напруги. Листопад буде набагато гіршим, ніж жовтень", - сказала вона. Астролог також розповіла, що в листопаді не можна починати нічого нового. "У листопаді не можна починати ремонти, купувати нерухомість або дорогі речі. Заборонено в листопаді вкладати гроші куди-небудь", - сказала астролог.

Війна в Україні - чого чекати в листопаді

"Ймовірність застосування ядерної зброї дуже велика. Змушена сказати про ескалацію бойових дій. Також можливий напад з боку Білорусі. З Херсона слід їхати, буде дуже сильна і тривала боротьба. Поки в даному напрямку перемог не вдається", - сказала астролог.

Для України в листопаді дуже велика небезпека води. "У листопаді буде відчуття, що Україна йде на дно. Для Києва дуже висока ймовірність прильотів. Центр столиці і правий берег. Показує дуже сильний удар по центру прийняття рішень в Україні. З цих районів варто переміститися. Для Зеленського дуже велика загроза. У другій декаді місяця можна чекати неймовірно велику допомогу. ЗСУ зберігатимуть позиції. У листопаді можуть бути спроби взяття територій, наступальні дії. Українська армія буде активна", - сказала вона.

Крім того, може початися велика інформаційна війна. "Можуть з'явиться зрадники при владі, будуть зміни на місцях", - сказала астролог Яна Езотеричка. При цьому астролог каже, якщо станеться якийсь сильний удар, то в Україну зайдуть західні війська. "Перелом у війні, який всі чекають, не стався. Це пов'язано з тим, що нам не дали ту зброю, яку потрібно. У листопаді військові дії піду на прискорення. Якщо буде сильний удар, то можуть зайти війська. Листопад може стати важливим місяцем у війні та на полі бою. Цей місяць може змінити військову історію", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...