Магічний "День шести двійок": Нумерологи дали поради, як поводитися 22.02.2022, щоб змінити свою долю на краще

Нумерологи застерігають щодо дзеркальної дати, яка настане 22.02.2022, і вважається "магічною". Вони розповіли, що не можна робити у цей день, щоб не нашкодити своїй долі, повідомляють Патріоти України.

Як стверджують знавці, "День шести двійок" пов'язаний з кармічними подіями, здатними кардинально змінити долю. Подібні збіги в цифрах трапляються вкрай рідко, а відтак - день унікальний.

Підраховано, що у поточному тисячолітті - тільки 60 дзеркальних дат. Крім шести двійок, у дати є ще дві особливості: це 22 друга місячна доба, і це - вівторок, тобто другий день тижня. Оскільки така комбінація цифр однаково читається з обох боків, таку дату ще називають паліндромом.

Як кажуть нумерологи, двійка символізує гармонію, кохання, дружбу та дипломатію; іноді двійка - це вибір, золота середина і постановка оптимальних цілей та завдань.

Категорично заборонено у магічний день 22.02.2022 сваритися, конфліктувати чи істерично з'ясовувати стосунки.

Лайки та крики у дзеркальну дату повернуть ваші слова, емоції та вчинки назад вам, відбивши як дзеркало. На додаток, негатив може зачепити ще й близьких та рідних.

Тому потрібно триматися подалі від смутку, не впускати в себе такі токсичні емоції, як заздрість та злість.

Всесвіт сприятиме планам та намірам, але виключно, якщо вони нестимуть добро, позитив, розвиток та не шкодитимуть іншим.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...