"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяцем буде Спіка, найяскравіша зірка у Діві, передають Патріоти України.

Сподіватися на рожевий колір супутника Землі не варто, адже «рожевою» цю повню індіанці Північної Америки назвали на честь рожевих квітів шилоподібного флоксу, який цвіте саме у квітні.

Також слід брати до уваги, що повня у квітні пройде в знаку Скорпіона, тобто цей період може виявитися досить небезпечним, зазначає Styler. Напередодні важливої астрономічної події можливі неприємні події (також вони можуть відбутися відразу після), однак вони вкажуть, на які сфери життя вам терміново слід звернути увагу. Постарайтеся не пускати нічого на самоплив.

Ваша особистість може проявити тіньові сторони, тож не виключені прояви негативу у відповідь. Просто намагайтеся подолати всі труднощі. А ще рожева повня пройде під впливом Марсу, який посилить особисті амбіції, цілеспрямованість, конкуренцію, і активізує ваші власні точки зростання. Оточуючі будуть схильні діяти агресивно, намагаючись будь-якими способами реалізувати свої цілі та бажання, вам же слід не втратити рівноваги.

Рекомендації на 24 квітня

Варто помиритися з усіма, з ким ви у сварці та просити вибачення у тих, кого ви образили.

Можна складати список/карту бажань.

Добре медитувати і займатися творчістю.

Варто більше приділяти часу собі і своєму внутрішньому світу.

Добре буде позбавитися всього застарілого і непотрібного.

Під забороною протягом 23−25 квітня:

  • хвалення важливих рішень
  • укладання серйозних та великих угод, які пов'язані з великими грошима
  • великі покупки, витрати на щось несуттєве та необов'язкове
  • безглузді дискусії, сварки, з'ясування стосунків
  • залучення в чужі конфлікти
  • «розбірки» з близькими
  • початок нових справ і далекі поїздки
  • кардинальна зміна іміджу
  • важливі зміни в житті (звільнення, переїзд, весілля, розлучення, розлучення).
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...