Мають дуже складний характер: ТОП-3 знаки Зодіаку серед жінок, від яких найчастіше йдуть чоловіки

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед жінок, які мають дуже важкий характер. Не кожен чоловік здатний з ними ужитися. Тому часто вони залишаються з розбитим серцем, зазначають Патріоти України.

Козоріг

У цих дам завжди на першому місці буде кар'єра. Особисте життя їх мало цікавить до тих пір, поки вони не зароблять мільйон, не займуть високий пост і всім навколо не доведуть свою перевагу. Чоловікам складно існувати з такими жінками, оскільки вони відчувають себе не потрібними і обділеними. Також жінка-Козеріг часто пригнічує свого партнера, вказуючи на його помилки.

Близнюки

Ці життєрадісні дівчата спочатку з головою занурюються у стосунки. Коли вони відчувають, що чоловік їм цілком належить, то починають давати задню. Вони дуже бояться втратити свою свободу. Тому будуть знаходити будь-які відмовки, щоб ви не порушували їх особисті кордони. Близнюки можуть спеціально регулярно затримуватися на роботі, що не сподобається їх партнеру.

Лев

Левиці пригнічують чоловіків своєю перевагою. І часом вони не знають кордонів. Ця дама зробить все, щоб чоловік діяв за її планом. Але коли він зрозуміє, що Левиця сіла йому на шию і звісила ніжки, може раптово піти з її життя. Що ж, вона не буде занадто засмучена, адже таких підданих у неї ще хоч греблю гати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...