Мамин синок? Астрологи назвали ТОП-3 найслабших знаків Зодіаку - шукають підтримки у жінок

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, які багато беруть від жінок, але віддавати натомість нічого не хочуть. Часом стосунки з ними перетворюються на справжні тортури, передають Патріоти України.

Телець

Тельці сконцентровані тільки на собі і своїх задоволеннях. Про жінок вони думають тільки тоді, коли хочуть їсти, одягнути чисту сорочку або лягти у свіжу постіль. В цілому їх влаштує, якщо їх дружина буде домогосподаркою, яка буде створювати затишок в будинку. Але розраховувати їй на подяку не варто. Максимум це вечеря при свічках. Про подарунки, походи в розважальні комплекси та інше вони можуть забути. На першому місці у Тельця він сам.

Риби

Через те, що вони не можуть самостійно приймати рішення, їм простіше комусь довіритися. У стосунках з таким чоловіком будьте готові до того, що вам доведеться бути лідером, главою сім'ї. Прийняття найважливіших рішень ляже на вас. Перш ніж виходити заміж за чоловіків-Риб тисячу разів подумайте, чи варта ця гра свічок. Чи потрібен вам дорослий чоловік-син?

Терези

Ці чоловіки часто бувають жінкоподібними. Їм подобається займатися жіночими справами. Наприклад, ходити на манікюр, влаштовувати шопінг-походи, робити шугарінг та інше. Чоловік-Терези у стосунках часто буває веденим, тому поруч з ним повинна бути жінка-полковник, яка все візьме в свої руки. І будьте готові до того, що він ще й винесе вам весь мозок, якщо щось піде не за планом цього примхливого хлопчика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...