Марс і Плутон перейдуть в особливе положення вже завтра: Астролог розповіла, кому очікувати приємних сюрпризів

З 14 по 27 жовтня нас чекає унікальна подія, яка пов'язана з положенням планет Марс і Плутон. Що нам всім подарує цей час у здоров'ї, бізнесі, любові, кар'єрі - читайте нижче. Про це розповіла відомий астролог Аріна Артуровна, передають Патріоти України.

За словами експерта, в ці два тижні Марс буде в "напрузі" з Плутоном.

Що нас чекає у сфері бізнесу?

"Положення планет показує вельми позитивний результат для фінансової та ділової сфери. Ті, хто намагається чинити за канонами "все або нічого", швидше за все, отримають те саме "нічого", а тому потрібно намагатися бути толерантними з бізнес-партнерами і готовими йти на компроміс", - вважає Аріна.

На думку експерта, у ряду людей загостриться фінансова інтуїція, мислення, вони почнуть генерувати нестереотипні ідеї по просуванню своєї або спільної справи. Позитив в роботі передбачається у босів будь-якого рангу, налаштованих амбітно. Особливо актуально це для тих, хто пов'язаний з юриспруденцією, менеджментом, формуванням іміджу та репутації, автомобільною промисловістю. Однак, в цей період потрібно відмовитися від будь-якого рішення, що тягне за собою агресію.

Для міцного здоров'я потрібно бути активними

"Приділіть час для фізичних занять і легких тренувань. Відвідайте фітнес-клуб, займіться плаванням в басейні. У будь-якому випадку хороший струс для м'язів буде зовсім незайвим", - рекомендує астролог.

Любов і сім'я

Фортуна буде усміхатися вам, не приховуючи прихильності. Велика ймовірність бажаної зустрічі, ідеального побачення. Мабуть, час задуматися про серйозний життєвий крок.

"Але не втратьте голову від щастя, так як в цьому часовому відрізку виразно простежується ймовірність для спалахів гніву, ревнощів і неприборканої пристрасті", - резюмувала експерт.

Джерело: РБК-Україна
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...