Меркурій подарує успіх: ТОП-4 знаків Зодіаку, які стануть найщасливішими у лютому

Початок лютого пройде під знаком ретроградного Меркурія. А з 14 лютого Меркурій перейде у знак Водолія. Це означає, що в останньому зимовому місяці найбільше везти буде знакам зодіаку, для яких Меркурій є планетою-покровителем, передають Патріоти України.

Близнюкам Меркурій у лютому допоможе у створенні нових зв'язків, налагодженні ділових контактів. Планета надасть представникам цього знаку нові можливості для навчання. У фінансовій сфері життя удача чекає на представників даного знаку у другій половині місяця.

Діви, мабуть, отримають найбільше позитивної енергії Меркурія. Цих людей можна назвати найщасливішими у лютому. Їм усе вдаватиметься у сфері роботи, і їм вдасться позбутися проблем зі здоров'ям. В особистому житті теж настане лад та гармонія.

На Терезів чекає великий успіх у любові та у шлюбі. Енергетика цих людей загалом стане стійкішою до будь-яких негативних впливів ззовні. У Терезів з'явиться бажання дбати про свою зовнішність та настрої. У лютому можна буде проявляти помірний егоїзм, бо настав час не віддавати, а отримувати.

Водолії стануть одними з найбільш щасливих людей, тому що Меркурій перейде в їхній знак зодіаку. На початку місяця вони зможуть набути впевненості й стати більш харизматичними, а в другій половині лютого їм частіше усміхатиметься успіх у нових починаннях. Астрологи наголошують, що наприкінці зими представникам знака можна шукати нову роботу, відкривати свій бізнес, просувати свої ідеї.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...