Місячне затемнення 16 травня 2022 року: Чого не можна робити, щоб уберегтися від біди

Перший коридор затемнень 2022 почався з часткового сонячного затемнення 30 квітня. Місячне затемнення 16 травня 2022 року в сузір'ї Скорпіона закриє цей період. Воно відбудеться о 7:11 за київським часом, передають Патріоти України.

Сузір'я Скорпіона відповідає за спілкування, тому день місячного затемнення може надати негативний ефект на комунікативні навички. Підвищується ймовірність виникнення конфліктних ситуацій. В особистих відносинах може на перший план вийти ревнощі. Не давайте своїй другій половинці приводу для, проведіть більше часу разом, уникаючи гострих тем в спілкуванні. Будьте гранично обережними з незнайомцями, в цей день найлегше стати жертвою обману. Люди більш ніж зазвичай схильні до маніпуляцій.

У день закінчення коридору затемнень деякі можуть зіткнутися з незворотністю змін. Можуть прийти до завершення особисті або ділові відносини. Це може стати сигналом того, що потрібно рухатися в протилежному напрямку, тим самим привносячи в своє життя позитивні зміни.

Місячне затемнення найважливіший день не тільки травня, але і першого півріччя. Він допоможе правильно розставити пріоритети і зосередитися на справах першої важливості. При сприятливому розташуванні планет в натальній карті сни в цей день можуть бути віщими і нести в собі цінні підказки як змінити своє життя на краще.

Місячне затемнення 16 травня 2022 року - що не можна робити

Цей день володіє потужною енергетикою і може нашкодити, якщо направити її в неправильне русло. У період місячного затемнення не можна:

  • лаятися і сваритися;
  • брати в борг або позичати гроші;
  • укладати шлюб і починати відносини;
  • брехати і маніпулювати людьми в своїх інтересах.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...