Місячний календар догляду за волоссям на лютий-2022: Коли краще фарбувати, стригти і оздоровлювати

Положення Місяця на небі підкаже, коли варто стригти волосся, а коли ні. Коли фарбувати його хімічними барвниками, а коли натуральними. Варто робити хімічну та біологічну завивку, чи краще трохи зачекати. Про це розповість місячний календар стрижок на лютий 2022 року, зазначають Патріоти України.

1-2 лютого – 1-й, 2-й, 3-й місячні дні, молодик, зростальний Місяць у знаку Водолія

Будь-який вплив на волосся може мати негативні наслідки – воно стане слабким, знесиленим, тьмяним і неживим, тому потрібно просто дати йому спокій.

3-4 лютого – 4-й і 5-й місячні дні, зростальний Місяць у знаку Риб

Небажано не лише піддавати волосся хімічному впливу – він може зробити його сухим і ламким, – але і стригти його, і навіть просто мити голову – це може стати причиною появи лупи.

5-6 лютого – 6-й і 7-й місячні дні, зростальний Місяць у знаку Овна

Дні не підходять для стрижки, вона може негативно вплинути на стан волосся: воно стане слабким, з кінчиками, що січуться, і почне посилено випадати. А ось фарбування і тонування будуть вдалими, не кажучи вже про процедури, що зміцнюють як саме волосся, так і його коріння: можна робити обгортання, масаж шкіри голови і ополіскувати волосся відварами лікувальних трав.

7-9 лютого – 8-й, 9-й, 10-й місячні дні, зростальний Місяць у знаку Тельця

Не варто відкладати заплановане цього дня відвідування салону краси – будь-які перукарські процедури покращать стан волосся та оздоровлять його. Можна також освітлювати волосся, зафарбовувати сивину і вищипувати брови.

10-11 лютого – 11-й і 12-й місячні дні, зростальний Місяць у знаку Близнюків

Під впливом стрижки волосся почне рости швидше, але стане тонким, ламким і неслухняним – його важко буде не лише укласти, але і просто розчесати. Можна робити завивку та фарбувати волосся.

12-14 лютого – 13-й, 14-й, 15-й місячні дні, зростальний Місяць у знаку Рака

Будь-які маніпуляції з волоссям, особливо якщо потрібно підстригти або укласти його, закінчаться невдачею – з неслухняними локонами, що стирчать у різні боки, важко мати справу. Для сухого та пошкодженого волосся вкрай корисними будуть оздоровчі процедури.

15-16 лютого – 16-й і 17-й місячні дні, зростальний Місяць, повня у знаку Лева

Стрижку можна робити лише в тому разі, якщо є бажання уповільнити ріст волосся і довго зберегти його форму.

17-18 лютого – 18-й і 19-й місячні дні, спадний Місяць у знаку Діви

Вдалими будуть оздоровчі процедури: зміцниться коріння волосся, поліпшиться його структура, прискориться ріст, а випадання значно зменшиться.

19-21 лютого – 20-й, 21-й, 22-й місячні дні, спадний Місяць у знаку Терезів

Зі стрижкою краще почекати: вона може негативно вплинути не лише на зовнішність, а й на здоров'я – особливо на зір.

22-23 лютого – 22-й і 23-й місячні дні, спадний Місяць у знаку Скорпіона

Стрижка зміцнить волосся, оздоровить його, зробить густішим і еластичним. Дні також сприятливі для живлення волосся зволожувальними і вітамінними масками, а також фарбування його натуральними барвниками.

24-25 лютого – 24-й і 25-й місячні дні, спадний Місяць у знаку Стрільця

Від будь-яких перукарських маніпуляцій краще відмовитися: це стосується як стрижки, яка швидко втратить форму, так і укладання, фарбування та завивання волосся – вони довго не протримаються.

26-27 лютого – 26-й і 27-й місячні дні, спадний Місяць у знаку Козорога

Стрижка, зроблена цими днями, не лише позитивним чином відобразиться на зовнішньому вигляді, але й оздоровить волосся: воно стане густішим і міцнішим, перестане сіктися і випадати.

28 лютого – 28-й місячний день, спадний Місяць у знаку Водолія

Можна проводити експерименти з волоссям – робити екстравагантні стрижки та фарбувати його у незвичні та яскраві тони.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...