Молодий місяць 2 січня 2022 року: Як загадати бажання, щоб воно збулося

Молодий місяць або народження Місяця, яке очікується 2 січня о 20:33 за київським часом, вважається досить позитивним періодом для різних магічних втручань. З давніх-давен люди проводили обряди та ритуали, щоб поліпшити своє життя або кардинально змінити свою долю, направити її по іншій траєкторії, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Найактуальнішими ритуалами та обрядами досі залишаються всі магічні процеси, пов'язані з любов'ю, особистим життям, сім'єю та кар'єрою, фінансами, а також здійсненням бажань.

Бажання справдиться, якщо дотримуватись рекомендацій:
• чітке формулювання в часі;
• чим менше слів, тим краще;
• відсутні частки «не», слова «ні»;
• бажання не порушує свободи інших;
• візуалізація бажання.

У момент загадування важливо відчути щастя та емоції, які будуть присутні, якщо це бажання здійсниться. Це потужний посил у Всесвіт.

Потужний енергетичний заряд приверне в життя людини те, що вона попросить. Тому можна випадково залучити лихо, якщо в молодик і дні після нього думати про погане. Всесвіт дуже чуйний в першу місячну добу. Ритуали допоможуть залучити до життя бажане.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 2 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 2 травень 2024, 5:20

24 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. 2 травня може бути днем повсякденних справ, проте він може також приховувати певні можливості і цікаві події. Це може бути добрим часом для планування майбутніх подій, под...

"Планети постануть на небосхилі у незвичному параді": Карпатський мольфар назвав час кардинальних змін у війні (відео)

середа, 1 травень 2024, 23:05

У затишному карпатському селі, на мальовничій полонині серед гір живе відлюдник на ім'я Яків. Це старий чоловік з довгою сивою бородою і палаючими очима, наповненими незбагненною мудрістю. Яків належав до давнього роду гуцульських мольфарів, хранителів...