Молодик 24 листопада "обчистить" ці знаки Зодіаку: Ось, хто залишиться без грошей

Астрологи розповіли про ті знаки Зодіаку, яким молодик 24 листопада принесе витрати. Хто залишиться з порожнім гаманцем і що може статися - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.

Овен

Овни можуть сильно витратитися на подарунок комусь. Також на них чекають фінансові втрати, пов'язані з вирішенням якихось побутових проблем. Наприклад, в будинку щось зламається, потрібно буде оплатити ремонт або заміну техніки, відбудеться потоп, проблеми з електрикою. Це все стане причиною високих витрат 24 листопада і в останні дні місяця.

Телець

Тельці віддадуть всі запаси грошей на щось приємне. Наприклад, вони можуть порадувати себе обновками гардероба, купити собі якийсь гаджет або щось з побутової техніки. Також можуть бути подорожі або невеликі поїздки за місто. Нехай під кінець місяця у представників даного знака не залишиться грошей, але вони будуть щасливі.

Близнюки

Близнюки будуть виконувати свої ж обіцянки, тому залишаться без коштів. Вони можуть витратити гроші на подарунок для когось, або вкласти все в залицяння, так як захочуть здивувати другу половинку чимось надзвичайно дорогим. Зірки радять не втрачати голову і ретельно продумувати будь-яке придбання.

Рак

У Раків будуть непередбачені обставини, коли гроші доведеться віддати. Можливо, хтось із близьких людей попросить у них в борг або Раки повернуть свій борг. Зірки кажуть, що представників цього знака Зодіаку буде переслідувати почуття, що вони зовсім нічого не заробили, бо зарплата за місяць буде витрачена блискавично.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 20-21 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 20 квітень 2024, 5:20

Вихідні будуть досить сприятливими для багатьох знаків зодіаку. Це може бути часом для відпочинку, розваг і зарядження позитивною енергією перед наступним тижнем. . Овен (21.03-19.04). Цих вихідних для вас буде багато можливостей для пригод і розваг....

Коли закінчиться війна в Україні: Влад Росс назвав терміни

субота, 20 квітень 2024, 4:15

Відомий астролог Влад Росс передбачив, що закінчення війни в Україні до 5 листопада неможливе. Він наголосив, що війна може закінчитися у травні 2025 року. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Астрофеномен", передають Патріоти України. Астролог ...