Молодик 26 вересня 2022: Чим він особливий і що обов'язково потрібно зробити

26 вересня о 00:54 за Києвом знову настане молодик. Астрологи нагадують, що це час, коли людям захочеться рівноваги та гармонії, тому що новий місяць опиниться в сузір'ї Терезів. Крім того, цього разу молодик випадає на ретроградний Меркурій, передають Патріоти України.

Основною рисою нинішнього нового місяця буде пошук гармонії та балансу. У багатьох людей відкриється спрага до руху та спроб дізнатися про свій внутрішній світ. Також зустрічатимуться і ті, хто захоче розібратися з професійними проблемами.

Це сприятливий час для відновлення гармонії та спокою, проведення практик для очищення негативних думок. Може виникнути відчуття невпевненості у власних вчинках, тому потрібно добре подумати над тим, чого ви насправді хочете. Нові починання матимуть негативні результати. Краще зосередитись на завершенні поточних справ.

У цей період рекомендується ділитися своїми почуттями, більше часу приділяти саморозвитку та намагатися знайти контакт із оточуючими. Важливо також знайти час для медитацій та усвідомлення себе, щоб зрозуміти, де і навіщо ви знаходитесь, а також яким шляхом йти далі.

Також існує перелік справ, на яких рекомендується сконцентруватися, щоб насититися енергією нового місяця: скласти плани на майбутнє; провести час із близькими людьми; зайнятися творчістю та помедитувати; відпустити всі образи та переживання.

Крім того, існують і вчинки, яких у молодик не варто робити. Молодий місяць 2022 року не приймає: відмов у допомозі; суперечок, образ, сварок; зміни роботи, переїздів у нове житло; подорожей та відряджень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Магічний" Рожевий місяць-2024: У чому особливість повні 24 квітня і як вона може змінити ваше життя

вівторок, 23 квітень 2024, 9:05

Лише 8 квітня на небі завершився парад затемнень, а вже варто готуватися до квітневої повні (відома як Рожевий Місяць). Вона цього року очікується в середу, 24 квітня. Місяць перебуватиме у сузір'ї Діви. При цьому найяскравішим об'єктом поруч із Місяце...

Гороскоп на 23 квітня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 23 квітень 2024, 5:20

23 квітня 2024 - це 15 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Терези. День обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для досягнення своїх цілей. Вам рекомендується скористатися цим часом для розвитку своїх проектів ...